All-New Mazda 3 2014 Exposed

е разкрит изцяло новата Mazda 3, включваща стил Mazda 6, както и нова система, свързана с интернет.
Снимки на новото превозно средство бяха изтекли на чешки уебсайт преди едновременните събития Mazda 3, които се провеждат в Лондон, Истанбул, Санкт Петербург, Ню Йорк, както и Мелбърн.
Фаровете на пометените гръб, както и решетката с голям щит, са част от това, което Mazda Phone нарича езика си в стил Kodo, както и докато абсолютно подпомага да произвежда елегантен и добре пропорционален автомобил, може да е толкова бързо да се обърка за това, че може да се обърка бързо, за да се обърка бързо, а също така бързо се обърка с това, че може да се обърка бързо с това, че може да се обърка бързо, както и бързо да се обърка, както бързо се заблуждава По -голямата Mazda 6. В метала, въпреки че новото превозно средство изглежда добре.
Реклама – Постът продължава по -долу

Първоначално представена като излюпване на пет врати обратно Версия за салон ще се присъедини към сорта скоро по-късно, както и вероятно ще бъде най-големият продавач в световен мащаб заради популярността си на пазари като Китай, Русия, както и САЩ
Кабината е актуализирана, за да подобри висококачествения материал, както и дизайна, както и сега се отличава с иновации като Heads-Up дисплей. По-дългата междуосие, както и подобрената опаковка показват, че има много повече площ във всички размери за пътниците, както и 350-литров багажник-10 литра много повече от старата кола.
Купувачите също могат да посочат модернизирана система за развлечения, която получава уеб свързаност за първи път на Mazda. Тя дава възможност на шофьорите да използват услуги като AHA, която играе подкасти, както и аудио книги в допълнение към свързването с Facebook, както и с емисии в Twitter. Той работи с помощта на преработено въртящо се управление на централната конзола, както и елегантен седем-инчов цветен сензорен екран, който седи отгоре на тирето.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top