Uncategorized

Maserati Granturismo освежи, както и рестайлиран за 2018 г.

Maserati Granturismo е освежен, както и рестайлиран с 2018 Design Year Facelift, с финия нов поглед вътре, както и навън, плюс нова технология на кабината, която ще се покаже на шоуто На празника на скоростта на Goodwood 2017.
Maserati също модифицира разнообразието, като изпусна рутинния 4,2-литров дизайн на Granturismo, за да гарантира, че съставът сега се състои само от MC Stradale, както и от спортни версии. В резултат на това началната цена – все още прикрита – ще нарасне.
5

• Най -добрите GT, както и спортните автомобили и камиони в продажба 2017
Реклама – Статията продължава по -долу

Както автомобилите, така и камионите са оборудвани с 4,7-литров естествено аспириран V8, създавайки 454bhp, както и върхов въртящ момент от 520 nm. Захранването се изпраща на задните колела чрез шестстепенна автоматична скоростна кутия, както и Maserati декларира 0-62mph за 4,8 секунди с максимална скорост от 186mph за спортната версия, като по-лекият MC Stradale прави 62mph от Standstill за 4,7 секунди като Ами и да се покачи нататък до 187mph максимална скорост.
Отпред, Granturismo печели нова шестоъгълна решетка в стил „Sharknose“, донякъде повлияна от изцяло електрическата идея на Alfieri, изложена на автомобилното изложение в Женева през 2014 г. Въздушните канали са пренасочени да седят по-ниско на предната престилка, изглеждайки по-агресивни както и намаляване на влаченето. Около гърба задната броня получава подобна обработка, като се възползва от свеж редизайн, който Maserati декларира, че е по -аеродинамично ефективен.
5

В кабината огромната новина е въвеждането на нова система за развлечение. 2018 Granturismo разполага с нов 8,4-инчов сензорен дисплей, който се предлага заедно с нова система за шум от Harman Kardon. Опресването на информационно -развлеченията означава, че Granturismo сега може да се похвали с Apple CarPlay, както и на Android Auto съвместимост.
И накрая, централната конзола е леко преработена с нови разпределителни уреди. Има нов алуминиев двоен ротационен копче, докато бутоните на режима на шофиране са поставени по -ниско на конзолата, по -близо до лоста на зъбното колело.
Дали Maserati Granturismo във вашия Grand Tourer Shortlist ли е? Нека разберем в коментарите.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top