Ford Partners с Lyft за създаване на автономни автомобили и камиони за 2021 г.

Ford разкри ново партньорство с приложението за возене Lyft, което държавите от автомобилите ще дадат възможност на двата бизнеса да създават автономни системи за шофиране с по-бърз темп.
Ford заявява съществуващата си работа за напредък, както и инвестиции в самостоятелно шофиране на автомобили и камиони се сдвояват добре заедно с експертизата на Lyft в Metropolitan доставка, както и с голямата си съществуваща клиентска база.
Реклама – Статията продължава по -долу

• Самоуправляващи се автомобили: Каквото и да изисквате да знаете
Миналата година Ford провери, че има за цел да предложи автомобили и камиони с голям обем до 2021 г. с оглед производството на автономна таксиметрова услуга при поискване с превозните средства. Преминаването към партньорство с бизнес за споделяне на езда като Lyft изглежда следващата стъпка в автономното виждане на автомобила на компанията.
Директно с Lyft, Ford ще работи за производството на самостоятелна иновационна платформа, която бързо се интегрира с съществуващата мрежа на Lyft. Двата бизнеса също ще изберат кои градове ще бъдат най -възприемчиви към услугата при стартиране.
Ford не е единственият бизнес с автомобили и камиони, които инвестират в Lyft. В началото на 2016 г. General Motors потъна 378 милиона паунда в компанията за возене, докато Uber, както и Mercedes имат подобен договор в местоположението на този на новото партньорство между Ford, както и Lyft.
Ford е потънал значителни инвестиции в технологиите за самостоятелно шофиране през последната година, като удвои персонала в своето проучване на Palo Alto, както и в иновационния център. Той е утроил своя тестов флот в САЩ, като около 30 комбинации от Ford (Mondeo във Великобритания) се използват за създаване на автономните технологии.
Бъдещите самоуправляващи се автомобили и камиони са организирани така, че да имат „3-та автономия“, което означава, че може да се движи по всякакъв вид път без никакъв вид вход от водач, както и дори да няма волан или педали.
Миналата година бившият изпълнителен директор на Ford Марк Фийлдс сравнява технологията с иновациите на Хенри Форд в началото на 20 век: „Следващото десетилетие ще бъде определено от автоматизацията на автомобила, както и ние виждаме автономните превозни средства като значителен ефект върху Обществото като движеща се монтажна линия на Ford направи преди 100 години.
“Ние сме посветени на пускането на пътя автономно превозно средство, което може да подобри сигурността, както и да разреши социалните, както и екологичните затруднения за милиони хора – не само за тези, които могат да плащат за превозни средства от висок клас.”

Пътят на Ford към автономни автомобили и камиони включва инвестиции, както и изследователско проучване с редица бизнес, специализирани в предстоящите автомобили и технологии за камиони като Lidar, изкуствен интелект, както и картографиране, включително Velodyne, SAIP, както и граждански карти.
Сега проверихме общото ни ръководство за самоуправляващи се автомобили.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top