‘Britain is the very best location for premium, high-end as well as performance cars and truck manufacture’

heard the one about the Englishman, German, Indian as well as Scotsman who all liked the business so much they, Е, пое го? Четиримата притеснения са автомобили и зависими от камиони. Те не са удовлетворили точно на сесия на Autoholics Anonymous, но, за щастие, по някакъв начин се обединиха при извънредни обстоятелства, за да спасят Jaguar.
Реклама – Статията продължава по -долу

И не материал за спестяване на компанията, те постигнаха за Jaguar това, което предишният му собственик, Ford, не можеше. Накратко, тези момчета са превърнали фирмата от борба, квинтесенциално английски бит-играч в автентичен световен шампион.
Джеръми Хикс (англичанин) е блестящият MD-Salesman на Jaguar UK, който ме увери, че ако F-Pace най-за първи път спечели автомобилите и титлата за автомобили и камиони на годината, тогава World Cars and Truck of the Year Mesetas по-късно, той ‘ D HALT Производствената линия на JAG, за да могат да видят неговите изключително важни фабрични работници, както и да се насладите на наградите, които изиграха толкова важна роля в победата за своя благодарен работодател.
• Награда за стил 2017 – Jaguar I -Pace
Със сигурност достатъчно, Хикс ефективно организира радостно, както и несравнимо тържество на линията миналия вторник. Блестящият изпълнителен директор на JAG, Ралф Спет (Германия), беше там, както и въпреки че Ратан Тата (Индия), собственик на компанията/гуру/финансов спасител, не можа да го направи, Иън Калъм (Шотландия) отиде, за да събере света си Трофей за автомобили и камиони на годината, който той показа колеги от всички редици.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top