New 2023 Mercedes CLE to replace C-Class as well as E-Class coupes as well as cabriolets

This is our very first look at a brand-new, next-generation, mid-size convertible Mercedes – however it isn ‘t a c-class. Automobile разкрива, че това ще бъде изцяло нов дизайн, предназначен като превозно средство за улов за малкото, както и на пазара за премиум кабриолет със среден размер, както и се облицоват толкова, колкото да се справят с нова значка: Mercedes CLE, табела с табела Немската марка има известно време, но наскоро поднови запазената си марка.
Реклама – Постът продължава по -долу

Ръководителите на марката са говорили в миналото за изискване за минимизиране на сложността в портфолиото на Mercedes, достигайки високи от близо 50 автомобила през 2020 г., както и само заради разширяването на допълнително все още, с разгръщането на електрически модели с EQ.

Нов 2022 Mercedes-AMG SL, изложен като рестартиране на известен спортен автомобил

Speaking earlier in the year, Mercedes research study as well as advancement manager Marcus Schafer directed to the brand’s convertible offerings as being “high density”, with the just recently axed SLC, C-Class Cabriolet and E-Class Cabriolet all vying for area in Пазар, който не е огромен производител на пари.
Въпреки това, Шафер призна, че от гледна точка на марката купето, както и дизайните на Cabriolet са важни; За премиум бизнес с превозни средства като Mercedes, да бъде в този район слага решаващ маркер.
„Искаме да се съсредоточим върху тези модели“, обясни той. „Те имат своята ниша, както и целта си. Ето защо ние ще приспособим точно идеалния автомобил в този сегмент. В този среден сегмент има още много неща за намиране на купето, както и от Cabriolet, но това ще отнеме малко повече време, преди да можем да говорим за това. ”
13

Преди новият CLE да се появи през 2023 г., марката ще преоткрие SL в пълен размер като по-спортен, както и много по-целенасочена, използвайки нова платформа, създадена от AMG.
Реклама – Постът продължава по -долу

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top