Uncategorized

По -мъдри области на светилището на магистралите, които ще бъдат разработени

Честотата на областите на светилището на магистралите – посветени лайби за повредени автомобили, които да се използват на магистралите, без да се поемат трудно – ще бъдат увеличени, ще бъде обявено.
Highways England, правителственият бизнес, отговорен за управлението на магистралите на страната, както и основните пътища, ще развива бъдещи светилища на всяка миля, „където е възможно“, вместо на всеки 1,5 мили. По същия начин той ще създаде много повече светилища на места „с най -големите нива на перспективни онлайн спирки на лентата“.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

• Плащане на магистрала в размер на 1 милион паунда на 1 милион паунда
Laybys ще бъде завършен в оранжево „където е подходящо“, за да ги направи много по -видими за шофьорите, удължаване на пробния план на M3 в Съри.
Умните магистрали, също така разбираеми като магистрали, работещи с всички ленти, виждат трудното възприемане на преобразуването като допълнителна лента за магистрала-или постоянно, или когато е необходимо през най-добрите времена.
В писмо, изпратено до Комитета за избора на Deliver, главният изпълнителен директор на Highways England Джим О ‘Съливан заяви, че магистралите, управлявани от всички ленти Много по -вредни от конвенционалните магистрали.
По -нататъшните стъпки за сигурност на мъдрите магистрали включват система за откриване на спряни автомобили, поради това, че тази година се въвежда в съответствие с изпитанията на M25. Highways England също заяви, че е намалил „неспазването на Red-X сигнали“ до около осем процента, което предполага значителен брой автомобилисти, все още шофират в затворени мъдри магистрални платна. Това престъпление вероятно ще донесе глоби, както и такси за такса през 2018 г.
Оранжеви светилища райони са изпитани
Първият залив High-Viz беше изложен на M3 близо до Камбърли в Сури през 2017 г. Тогава Highways England заяви, че много повече светилищни райони ще бъдат боядисани по същия начин, ако процесът е успешен.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top