Uncategorized

90 на сто от Aston Martins, който ще бъде електрифициран до 2030 г., като Full EV планира

Aston Martin има подробни планове за електрифициране на 90 на сто от състава си до 2030 г., като хибридните и напълно електрически модели, които идват в приставката Следващите няколко години.
Изпълнителният директор на Aston Martin Тобиас Моерс заяви, че Астън Мартин ще пусне първия си изцяло електрически автомобил с около 2025 г.

Jaguar J-Pace Голям електрически SUV вероятно е приложен като част от новата стратегия

„Електрическото задвижване е част от нашето пътуване и нашия продуктов план за бъдещето. Трябва да постигнем нещо до средата на десетилетието – това е топката. Това е периодът и мисля, че е от решаващо значение.
Реклама – Постът продължава по -долу

„Възстановихме инженерството в компанията на различно ниво и имаме предвид много възможности. Най -накрая трябва да го направим, трябва най -накрая да го измислим, но имаме ясна амбиция за 2030 г. “
DBX SUV на фирмата ще стартира тази промяна като част от плана за подобряване на проекта „Project Horizon“ на Aston и ще стартира „преди 2024 г.“, според Moers, докато силовият агрегат на марката Valhalla Supercar е в процес на преглед.
Миналата година Астън Мартин засили отношенията си с Mercedes, тъй като немската марка увеличи участието си в луксозния британски производител на автомобили до 20 на сто, като даде достъп до Aston на Aston до електрическата технология на Mercedes, включително електрически двигатели от следващо поколение и батерия.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top