Uncategorized

Марганът с ограничен мач на Morgan Aero GT на автомобилното изложение в Женева

Morgan изложи своето състезание Aero GT на автомобилното изложение в Женева 2018. Като лебедов спортен автомобил Aero 8 ще бъдат разработени само осем Aero GTS, както и всеки от тях е продаден; за разход от 120 000 британски лири плюс регионални данъци.
Базираният в Малвърн производител декларира, че Aero GT е „най-екстремният път на път към днешна дата“, с изцяло нови ръчно обработени панели на тялото, както и подобрена аеродинамика. Всеки пример използва естествено аспирирания 367bhp 4,8-литров BMW V8 двигател с 467 к.с. Морган заявява, че това ще бъде последният от неговите автомобили и камиони, които използват този изпитан, както и оценен двигател. Подобно на обикновения автомобил, той ще направи 0-62mph за 4,5 секунди, както и ще удари 170mph.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

• Най -добрите спортни автомобили и камиони 2017
Всеки от осемте клиенти ще бъде третиран с консултация в стил един на един с главния дизайнер на марката Джон Уелс. В резултат на това нито два примера няма да изглеждат точно еднакви, въпреки всички, включващи актуализирани, както и аеро-тествани каросерии.
Уелс каза: „Aero GT, за разлика от своите предшественици, приема нетрадиционно агресивна естетика. Въпреки това, пуристният метод за постигане на стил, в който„ формата се съобразява с функцията “се спазва строго.“
9

Aero GT използва ръчно разработеното алуминиево тяло на Aero 8, макар и модифициран с допълнителни аеродинамични придатъци за намаляване на влаченето, както и засилване на спад. Получените от състезанието Лувъри над предните колела предлагат допълнителна сила отпред, както и се повдигат директно от състезателния автомобил Aero 8 GT3. Захващането отзад се подобрява благодарение на голям дифузьор.
Всички автомобили и камиони са снабдени с незадължителен въглеродни влакна труден топ, за който се твърди, че взема мотивация от състезателните автомобили от 60 -те години. Покривната система получава отзад, който се занимава с вентилационния отвор на покривната система, който показва графиката на опашката-също подобрява коефициента на влачене на Aero GT. Кабината е ръчно завършена с поредица от боядисани шевове, както и акценти на ровина. Morgan ще предложи и продължителна опция за облицовки на дърво.
GT бележи края на Aero 8, който за първи път започна производство през 2000 г. Това беше радикално допълнение към обхвата на Morgan, изградено с алуминий, вместо да използва конвенционалната изработка на дърва на Morgan. Също така беше първото изцяло нови автомобили и камиони на Морган, защото 1964 плюс 4 плюс, който породи 1968 плюс 8. Aero 8 приключи продукцията през 2010 г., но беше съживено пет години по-късно на автомобилното изложение в Женева през 2015 г.

В какво вярвате на Morgan Aero GT? Нека разберем в секцията за коментари по -долу …

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top