Audi TT цените обявиха

новият Audi TT от трето поколение ще започне от 29 770 британски лири, като цените ще нараснат до £ 35 335. На разположение за закупуване от днес, първите доставки на известния спортен автомобил ще започнат през декември.
От старта два двигателя, включително 227bhp 2.0-литров TFSI, както и 2.0-литров TDI 182BHP ще бъдат използвани за купувачите. По-късно през годината ще последва версия, фокусирана върху производителността 306bhp TTS. И двата двигателя могат да бъдат поставени в спортна или в линейна облицовка, като изцяло новият и изцяло цифровият 12.3-инчов виртуален пилот е стандартна функция и при двете спецификации.
Реклама – Постът продължава по -долу

Стандартният комплект за спортни модели на входно ниво включва мултимедиен интерфейс на Audi с въвеждане на данни за пръсти, Sat-NAV, Bluetooth, адаптивни амортисьори и без ключ. Audi също ще добави спортни седалки, подрязани на Алкантара и Air-Con като удобства за същество. Извън 18-инчовите колела, спортното окачване и LED дневните светлини също са стандартни функции.
Spec Sport Model с 2,0-литровия дизелов двигател и Audi ще ви таксуват 29 770 британски лири, като моделът с бензиностанция на цена от 29 860 паунда-и двете с шестстепенна ръчна скоростна кутия. Quattro задвижване на всички колела и автоматично „Tronic Automatic“ също се предлагат с 2.0-литровия TFSI модел, който изтласква цената до £ 32 785.
S Line Trim добавя по-големи 19-инчови сплави, пълни LED фарове и задни светлини и 10 мм спад във височината на возене. Предлага се и технологичен пакет, който включва разширена навигационна система и добавя в интернет в автомобила с помощта на Audi Connect.
Изберете за S Line Trim с 2,0-литровия бензинов двигател, а Audi TT струва £ 32,410, но добавете Quattro Drive и S Tronic скоростната кутия и цената се повишава до £ 35 335. Дизелът е малко по -евтин, на цена от 32 320 паунда.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top