Vinfast VF E36, разкрит като електрически SUV на седем места

виетнамски производител на автомобили Vinfast ще отбележи влизането си в западния автомобил и пазара на камиони с това: VF E36, седемместен електрически SUV флагман, за да съперничи на Tesla Design X. Новите автомобили и камиони ще ръководят разнообразие от Vinfast EV, предназначени за САЩ, както и за Европа, както и потенциално Обединеното кралство, когато доставките започват през следващата година.
Реклама – Статията продължава по -долу

VF E36 ще се представи заедно с по -малкия VF E35 SUV на тазгодишното автомобилно изложение LA. Флагмарният седемместен преди това се нарича VF33, когато беше обявен, както и медийни съобщения от по-рано тази година подробно каква може да бъде окончателната спецификация на автомобила.

Нов Vinfast VF E35 Електрически SUV, изложен като Tesla Design Y Rival

При 5,12-метра дълги, VF E36 е около същата дължина като BMW X7. За да захранва такова голямо превозно средство, Vinfast е готов да избере двойна конфигурация на електрически двигатели – единичният мотор на по -малкия си брат и сестра VF E35 няма да бъде наличен.
Според предишни съобщения в медиите, двойната моторна конфигурация ще създаде интегриран 402bhp. Автомобилите и камионът ще се захранват от батерия от 106kWh, която може да осигури разнообразие от почти 350 мили – въпреки че очакваме официална фигура на WLTP.
VF E36 е оформен от известния италиански стил Pininfarina, както и възприема внушителна позиция, както и от домакинството на Vinfast на фронта. Комплект тесни фарове интегрират LED светлинна лента, която се простира през предната част на автомобила, произвеждайки „V“ форма в центъра, в съответствие с логото на Vinfast.
4

Загребен капак, както и чифт остри изрязания на броня, носят добавена агресия, заедно с висока раменна линия, както и издути арки на колелата, които у дома са комплект с диамантени джанти. Има хром, очертаващ на страничните первази, задна броня, както и дръжки за прилепване на врати, както и голяма светлинна лента с пълна ширина отзад.
Подобно на своя VF E35 брат, VF E36 ще използва най -новия пакет за инфотейнмънт на Vinfast. В центъра на таблото е монтиран 15,4-инчов екран за развлечение в центъра на таблото, който има много малко физически контроли. Вместо това ще се осъществява достъп до радиото, както и климатичните контроли, използващи сензорния екран, както и няма и традиционен панел за габарит или инструмент.
Панорамният стъклен покрив, както и околната осветеност също ще функционират вътре, заедно с масив от сензори, които позволяват автономно шофиране на ниво 3. Очаква се много първи доставки на VF E36 да се появят през следващата година.

Сега проверихме нашата задълбочена оценка на новия седем седалки Mercedes тук …

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top