Призивът за действие по епидемията от британските пътни знаци

Великобритания в момента са осеяни с 4,5 милиона пътни знаци – цифра, която се е удвоила много повече от удвоена през последните 20 години.
Броят на знаците за ограничаване на скоростта, например, е нараснал от 224 885 през 1993 г. до 441 400 миналата година. Знаците за скорост на скоростта се повишиха от 4 675 до огромни 98 351. Други забележителни цифри включваха Clacway или без спиране, знаци, нарастващи от 3,444 до 113,530, и приоритетни ограничения, които включват знаци за даване на път, преминавайки от 1,572 до 23,135.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Цифрите бяха разкрити от Министерството на носенето (DFT), след като пуснаха консултация за съдействие за местните съвети за това как да се изкоренят струпването на улицата и да се отърват от ненужните пътни знаци.
Съветите бяха казани на 9 000 ненужни знаци
През януари 2013 г. държавният секретар по транспорта Патрик Маклафлин призова местните съвети да премахнат около 9 000 ненужни пътни знаци, които разваляха британската провинция.
И миналия септември министърът на пътищата Норман Бейкър обяви, че различни от знаци за ограничаване на скоростта, само един знак трябва да бъде поставен в началото на ограничение.
DFT също така издаде помощ как да премахнете старите, объркващи и неприятни знаци възможно най-рентабилно. АА обаче предупреди, че разрушаването на улиците на Великобритания не е пряма работа и това просто премахването на знаците не е отговорът.
• Италия най -лошата страна, която да шофира в британските автомобилисти
Говорител ни каза: „Флипсайдът е, че някои шофьори биха казали, че няма достатъчно знаци в райони, където съветите се набиват в глоби. Няма достатъчно знаци, които да внимават хората за неща като кутии.
„Трябва да сме много внимателни, тъй като бихте могли да затруднявате шофьорите, да разберат, че могат да бъдат ударени с глоба или заряд.“
• Fury в незавършени пътни работи по пътищата във Великобритания

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top