Uncategorized

New Porsche Cayenne Coupe Turbo GT Range-Topper пристига

Porsche представи нов модел на 144 000 паунда, обхват на обхвата за големия си състав на SUV, наречен Cayenne Turbo GT. Предлага се само във форма на Cayenne Coupe с четири места, новият вариант на Turbo GT се връща обратно при високопроизводителни съперници като Urus Lamborghini благодарение на настройка на версия на 4.0-литровия V8 на Porsche, който сега произвежда 631bhp и 850nm въртящ момент-увеличение на 89bhp и 50 nm съответно върху това, което беше най-мощната версия на лед в състава, Cayenne Turbo.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Използвайки модернизирания двигател, комбиниран с калибрирана осемстепенна автоматична скоростна кутия, която сега се измества по-бързо, задвижване на четирите колела и управление на изстрелването, Turbo GT спринтира от 0-62mph за 3,3 секунди и ще достигне максимална скорост от 186mph.

Най -бързите SUV в света 2022

Въпреки това, има много повече от новия модел Halo, отколкото с права линия. Двигателят диша през нов титанов спортен ауспух с двойни централни изходни опашки, като дава по-слаб звук. Новият материал и пропускането на централен заглушител спомага за спестяване на тегло и комбиниран с настройка на настройката на шасито, той прави този турбо GT най-гъвкавия кайен в състава, според Porsche.
Ресенираната трикамерна адаптивно въздушно окачване предполага, че Turbo GT седи до 17 мм по-ниско от обикновения Cayenne Coupe Turbo, докато калибрирането на системата е ощипано, за да се подобри работата.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top