Линията на Tesla Model 3, ощипана като нов 400-километров модел S Long Range Plus Plus

Tesla актуализира автомобилната си линия с шепа козметични ощипвания и ревизии на технологиите, заедно с някои подобрения на шасито и задвижването. Американската марка EV казва, че тези най-актуални модификации са повишили ефективността на целия му състав, като същевременно добавят много повече съотношение цена / качество.
Най -важното е, че Tesla въведе нова спецификация на Model S Long Range плюс, като максималната заявена WLTP обхват от 405 мили – която е далеч и най -дългата гама от всеки електрически автомобил, който в момента се продава днес.

Най -добрите електрически автомобили за получаване на 2022 г.

Показанията обаче, с които Tesla постигна тази отлична фигура на обхвата, тепърва ще се обяснява напълно. Досега, всичко, което ни казаха, е, че новият модел S разполага с „значително“ по -ниско тегло на бордюра, подобрена регенеративна спирачна система и няколко ощипвания за ефективност за неговите електрически двигатели. Казаха ни също, че Model X се е възползвал от същата актуализация.
Реклама – Постът продължава по -долу

Tesla също намали цената на всеки вариант на модел S с около 3000 паунда-което показва, че дългият обхват плюс сега започва от £ 74 980, докато вариантът на производителността има нова входна цена от 89 980 британски лири. Цената на Model X обаче остана непроменена на 82 980 британски лири за базовия модел и 97 980 британски лири за флагмана.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top