CLS 63 Стрелба Спирачка от Спенсър Харт

Mercedes и луксозна марка за мъжки дрехи Spencer Hart обявиха ново сътрудничество в лондонската колекция: Men Fashion събитие тази седмица. Двете фирми показаха спирачката на CLS 63 AMG от Спенсър Харт, която беше оформена от творческия директор на Спенсър Харт, Ник Харт.
Автомобилът е предназначен като витрина за AMG Performance Studio на Mercedes и неговата услуга за избор. Като такава, спирачката CLS 63 AMG от Спенсър Харт ще бъде достъпна за поръчката на клиентите.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Характеристиките, различни от CLS63, включват цвят, наречен Nick Hart Midnight Blue – който е цветът на Spencer Hart – докато външните характеристики, които обикновено са Chrome, вече са в по -тъмно, много по -занижено покритие.
Вътре, CLS разполага с шоколадова кафява италианска кожа на седалките, с контрастиращи сини шевове – поглед, очевидно вдъхновен от водещия магазин на Спенсър Харт на лондонската улица Брук, по -специално на изключителната лична търговска зона с орех, „The Vault“.
Говорейки за сътрудничеството, Ник Харт, креативен директор на Спенсър Харт, каза: „Изглеждаше естествено годно да се работи върху автомобилен проект с Mercedes-Benz. Винаги съм бил почитател на марката и създавах нещо, което беше уникално Спенсър Харт и в крайна сметка невероятно вместо комерсиално, доведе до нещо, от което и Спенсър Харт и Мерцедес-Бенц са щастливи. ”
Mercedes си партнира с дизайнерски фирми преди, включително автомобила, който вкусът е забравил-Smart Forjeremy-но връзката на Spencer Hart е първото сътрудничество на марката с британска марка дизайн.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top