Uncategorized

Новият 2022 INEOS Grenadier ще бъде пуснат в продажба през следващата година на цена от £ 48 000

ineos grenadier 4×4 ще бъде продаден през следващата година, като цените се започват от „около £ 48 000“ за търговската версия на две места. Петместните търговски и пътнически модели ще струват „между 4000 и 6 000 британски лири повече“, според шефа на UK Ineos Gary Pearson.
Френският изграден, австрийски инженерни и замислени от британците нови 4×4-предизвиква спомени от оригиналния защитник на Land Rover-трябва да достигне до клиенти от края на следващата година. Онлайн резервациите са отворени на 30 септември, като продажбите започват през юли 2022 г.

Нов преглед на прототипа на Grenadier Ineos

Изборът е настроен да бъде ограничен до 3,0-литров бензинови или дизелови двигатели-както с автоматични скоростни кутии-един стил на тялото, сравнително малък брой цветове и „ограничени, но функционални нива на облицовка“. Ключът към привлекателността на Grenadier ще бъде масив от лайфстайл аксесоари, много от които могат да бъдат прикрепени към „коланът на полезността“ по фланговете на автомобила.
Реклама – Статията продължава по -долу

Клиентите ще могат да поръчват изцяло онлайн или лице в лице чрез 23 търговци на дребно, които включват шест специализирани 4×4 и няколко селскостопански търговски обекта в Обединеното кралство. В допълнение към търговците на дребно, INEOS обещава тестови задвижвания към собствените спецификации на клиентите, докато допълнителните нужди за обслужване са настроени да се погрижат от избрани сервизни центрове на Bosch. Ineos обещава, че клиентите никога няма да бъдат по-далеч от радиус от 45 минути или 45 мили от сервизен център.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top