Очаква се Hyundai Genesis да бъде предложен във Великобритания

, Hyundai Genesis ще бъде една от звездите на автомобилното изложение в Детройт през януари 2014 г., но Auto разкрива, че версиите на дясната ръка почти определено ще бъдат предложени в The Великобритания.
• Hyundai News, както и отзиви
Генезисът преминава в пълномащабно производство в рамките на следващите няколко седмици, преди да се появи в шоурумите в Америка, както и в други страни с ляво задвижване в началото на следващата година. Версиите на дясното устройство ще влязат в производство през втората половина на 2014 г.
Реклама – Статията продължава по -долу

В специално интервю за Auto разкрива в световната централа на Hyundai близо до прословутия район на Gangnam в Сеул, шефът на продажбите в световен мащаб, Едуард Лий ни каза, че все още не е взето официално решение дали ще бъде предложен Genesis във Великобритания.
„Все още изучаваме пазара, както и предстои да го проучим повече. Така че ние наистина не сме решили, “заяви Лий.” Но решихме, че определено ще разработим версии на дясна ръка на изцяло новия генезис още през следващата година. ”
На въпроса защо бизнесът няма да предложи изцяло новия си водещ дизайн във Великобритания, най-известният, както и доходоносният пазар на дясно задвижване на планетата, Лий не можеше или не може да посочи дума, като по този начин добави допълнителна тежест За нашето разбиране, че офертата вече е ефективно направено. Което означава, че британските купувачи почти определено ще бъдат предложени Genesis – на около същата цена (30 000 британски лири, както и нагоре) като Jaguar XF, един от най -очевидните му съперници.
Лий обаче звучеше силно предупреждение за своето разделение Hyundai UK, като подчерта, че се нуждае от „добра стратегия“, за да го накара да работи [Genesis] в британските шоуруми.
„Не забравяйте, че те [Hyundai UK] никога досега не са имали да предлагат автомобили и камиони от висок клас. Едно от многото притеснения, които питам, е „как обичате да предлагате тези автомобили и камиони на клиенти във Великобритания“.
Един от изборите, достъпни за Hyundai Korea, работеща във връзка с Hyundai UK, е да се установи Genesis като под-марка, която може да бъде предложена от стилни самостоятелни шоуруми, по точно същия метод, че Lexus Cars и камиони се предлагат далеч от търговски обекти, принадлежащи към бизнес и сестрите Toyota.
Досега само салон, както и купе версии на (стара форма) Genesis някога са се продавали, главно в Америка. По -нататъшните вариации обаче са неизбежни през следващите години.

Изходящият Битие спечели много награди в Северна Америка, както и в други части на света. Бизнесът има своите гледки, за да бъде силен конкурент за заветните световни автомобили и титлата за камиони на годината през 2015 г., по този начин трябва да се провеждат продажби на Обединеното кралство.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top