BMW X2 M Mesh Edition в продажба сега на цена от £ 34,510

Новото издание на BMW X2 M Mesh е достъпно за закупуване във Великобритания сега, като цените започват от £ 34,510. SUV Special Edition е базиран на варианта на X2 M Sport X, но разполага с множество ощипвания за стайлинг и ретримиран интериор. Очаква се първите доставки да пристигнат през март тази година.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Козметичните ревизии над конвенционалните BMW X2 включват нова мрежа за радиаторна решетка, черен прозорец, черен хромиран отработени предложения и набор от 19-инчови аеродинамични лети джанти-въпреки че набор от 20-инчови сплави може да бъде поставен като незадължителна допълнителна. Купувачите също получават осветление на локвата „X2“ и чифт гланцово огледало за черни врати.

Най -добрите малки SUV и кросоувъри в продажба 2020

Каросерията на X2 M Mesh Edition е боядисана в Brooklyn Grey Metallic, докато облицовката на страничните поли, вратите и арките на колелата е завършена в ясно изразена замразена черна кафява метална боя. Плавките на аеродинамичните лети джанти на BMW също са завършени в гланцова черна боя. Купувачите на Обединеното кралство няма да бъдат предоставени пакет за деколте на BMW Lairy Orange, наблюдаван в изображенията.
Вътре купувачите получават кожен волан с марка M-Sport, малко алуминиева облицовка за таблото, отчетливи тапицерии и свеж комплект под роли, с оранжеви тръби. BMW също така е отправил спортните седалки на X2 в черна кожена тапицерия и контрастиращи сиви шевове.
20

Има и няколко незадължителни екстри, от които да избирате, като адаптивни LED фарове, панорамно стъкло люк и подложка за зареждане на безжични смартфони. Купувачите също могат да имат по-голям 5,7-инчов екран за габаритния клъстер, заедно с дисплей с глава и 8,8-инчов или 10,25-инчов инфотейнмънт система.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top