Uncategorized

Официалните аксесоари за Mercedes GLA разкриха

след разкриването на Mercedes GLA, германският автомобил разкри истински аксесоари пакет за Baby SUV. Предложенията включват покривни кутии, цикъл или ски стелажи, нови дизайни на колела и външна облицовка на AMG.
Пакетът ще позволи на клиентите да приспособяват автомобилите си, за да отговарят на конкретни нужди, като същевременно подпомагат практичността в процеса. Нова функция е добавянето на аеростайл покривни пръти, което позволява лесно да се прикрепят покривната кутия или стелажите за велосипеди.
Реклама – Постът продължава по -долу

• Най -добрите 4x4s за закупуване
Някои от много повече опции, вдъхновени от спорта, включват предложения от клона на AMG. Предлагат се нов дизайн на колела с пет спици, завършен в сиво или сребро, графитни сиви спортни ивици AMG и панели за первази на врати AMG плюс предни и задни брони.
Друга функция, налична за GLA-която за първи път дебютира в Mercedes A-Class през 2012 г.-е Drive Kit Plus за iPhone. Системата позволява безпроблемно интегриране на iPhone с автомобила, с аудио и навигационни контроли, които могат да бъдат контролирани с помощта на телефона.
Моделите в гамата GLA включват 200 и 200 CDI, които се захранват съответно с 154bhp 1,6-литров бензинов и 134bhp 2.1 дизелови двигатели. CDI на GLA 250 и 220 се предлагат с много по-мощен 2,0-литров бензин от 208 к.с. или 2,1-литров дизел 168 к.с.
Цените за отделните елементи на пакета за аксесоари все още не са обявени. GLA трябва да пристигне в шоурумите по-късно тази година, като цените започват от 25 850 паунда и се повишават до около 43 000 британски лири за варианта на GLA 45 AMG на обхвата.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top