Mini Vision Urbanaut се превърна в работещ концептуален автомобил

Tiny направи истинската концепция Vision Urbanaut-силно футуристични хора, които визуализират аспекти от следващото поколение, всички електрически модели, пристигащи от 2023 г. с новия мъничък люк.
Това ще бъде централната част на Mini на конференцията за дигитален живот в Мюнхен на 1 юли, където участниците ще бъдат поканени да видят някои от радикалните идеи, открити в интериора на концептуалния автомобил за реални. Tiny казва, че концепцията е изградена в почти прототипния стандарт и е задвижваема.

Най -добрите хора превозвачи и MPVS 2022

„Ние разработихме идея с мъничкото виждане Urbanaut, как можем да вземем малките качества – както тук, с акцент върху„ умно използването на пространството “ – в бъдещето на мобилността и ги интерпретираме по типично малък начин , Обясни мъничкият шеф Бернд Кьорбер.
Реклама – Постът продължава по -долу

Концепцията е напълно електрическа, включва автономна технология и показва колко мъничко може да увеличи максимално вътрешното пространство за компактни автомобили.
18

Погледът на Urbanuat е за разлика от всичко, което преди сме виждали от Mini. Той е малко по-дълъг от днешния кросоувър на Countryman, но значително по-висок и почти MPV-подобен в своите пропорции. Но има познати дизайнерски сигнали, като цифрови интерпретации на фаровете на мини и комбинацията на решетката в предния край.
Оливър Хайлмер, ръководител на Tiny Design, каза: „При мъничкия дизайн вярваме, че най -добрият начин да разберете цялостната концепция зад Tiny Vision Urbanaut е да го изпитате. Усещането за пространство и иновативните материали просто искат да бъдат проучени. Ето защо за нас беше много важно от самото начало да направим физически модел на мъничкото виждане Urbanaut. “

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top