Uncategorized

Плановете за втория британски батерията Gigafactory, които ще бъдат разработени в Ковънтри

Вторият Gigafactory на Обединеното кралство може да бъде разработен в Ковънтри, ако плановете за сайт до градския терминал за полет се реализират.
Общинският съвет на Ковънтри, както и терминалът на Coventry Flight, разработиха партньорство за съвместно предприятие за подаване на заявление за планиране тази година, както и планират да съберат 2 милиарда британски лири за Gigafactory на батерията, работещи с доставчици на батерии, както и с автомобилни производители за безопасни инвестиции.

Britishvolt придобива правителствена подкрепа за Blyth Gigafactory

Планът би създал безброй задачи в Западен Мидландс, център за автомобилния пазар, където фирмите, включително Jaguar Land Rover, Aston Martin Lagonda, BMW, както и LEVC имат бази.
Реклама – Постът продължава по -долу

Правителството активно се стреми да осигури втора гигафакторина инвестиция във Великобритания – за това са предложени 500 милиона паунда финансиране за това, за което Ковънтри ще наддава като част от своя план.
Sites such as the suggested Coventry gigafactory are likely to be essential to future automotive producing in the UK, as the Brexit offer indicates that by 2027, 55 per cent of an electric car’s value need to be developed in the UK or European Union in buy for Автомобилът да остане освободен от вноса, както и от тарифите за износ.
Обединеното кралство вече е осигурило първата си Gigafactory инвестиция, като Britishvolt изгражда съоръжение от 2,6 милиарда британски лири в Нортумбърланд. Това ще бъде предстоящо до 2023 г., както и ще работи с пълна способност до 2027 г., по това време той ще създава 300 000 литиево-йонни батерии годишно, както и ще произвежда 3000 задачи директно, както и, както и директно, както и директно, както и директно, както и да произвежда 3000 задачи, както и, както и, както и, както 5000 в по -широката си верига за доставки.
Интегрираният авторитет на Западен Мидландс – ръководен от кмета на Западен Мидландс Анди Стрийт, както и включва седемте столични съвета в региона – официално одобри терминала за полет на Ковънтри като предпочитан сайт за гигафакториално покритие 4,5 милиона кв. Фута от индустриалното пространство.
Коментирайки плана, Стрийт каза: „Западният Мидландс е естественото място за гигафактори на Обединеното кралство, тъй като ние вече сме къща за най -големия производител на автомобили и камиони в страната, най -големият изследователски център в Европа, единственият център за индустриализация на батерията в Обединеното кралство, също така и Център за индустриализация на батерията в Обединеното кралство. като водеща световна верига за доставки. ”
Той добави: „Следващата стъпка е да се представи ситуацията на правителството, за да спечели необходимото финансиране, както и дискусиите вече са в ход с водещите автомобили и производители на автомобили във Великобритания, както и доставчици на батерии по целия свят, за да съберат най -силния цитат възможен.”

Вижте най -добрите електрически автомобили и доставчици на камиони за зареждане тук …

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top