Uncategorized

Нов началник на марката Vauxhall: „Трябва да правим автомобили и камиони, които хората искат да купят“

PSA Group назначи професионалист на пазара Стивън Норман, който да ръководи марката Vauxhall във Великобритания. Посещението идва само дни след като френският автомобил разкри, че допълнително задачите ще бъдат отрязани в пристанищния завод на Ellesmere на Vauxhall.
В семинара на пресата днес Норман, който преди това ръководи рекламните операции на PSA, призна, че марката Luton е изправена пред значителни трудности през следващата година, но основният акцент е да се обърне около забавянето на продажбите на марката.
Реклама – Постът продължава по -долу

• PSA търси възстановяване на £ 705 милиона над емисиите на Vauxhall
“Преди всичко трябва първо да подобрим богатството на марката от страна на търсенето. Трябва да създадем автомобили и камиони, които хората ще искат да купят, тогава ще разгледаме проблемите с доставките.”
На въпроса дали бъдещето на марката е съмнение, Норман отговори: “В групата PSA има премахване в групата на PSA, че Vauxhall е марка сама по себе си, както и Opel в Европа. И двете марки имат присъща стойност.”
Норман, който е работил на пазара на мотори повече от четиридесет години за марки като Rover, Fiat, както и Renault, се присъедини към труден момент за Vauxhall. Регистрацията падна с 22 на сто миналата година, цифра, свързана с общите 650 скорошни загуби на задачи от фабриката за пристанище на марката Ellesmere в Чешир.
Въпреки че предстои решение за бъдещето на завода, Норман призна, че съдбата му е “неразривно свързана” с продажбите на Vauxhall.
„Ако се справим да направим радикално подобрение в богатството на Vauxhall във Великобритания, както и моите бъдещи колеги в Opel направете точно същото с техните пазари, тогава ще има търсене не само за всяка възможна производствена система, която имаме , колкото и да е много повече освен това.
“Нямате фабрика, която да поддържа една марка на един пазар, просто не работи така. Ясно е, че ако искаме нещата да се покачват, трябва да ги спрем да слизат.”
Норман уточни, че SUVS ще играе решаваща роля във възраждането на продажбите на Vauxhall във Великобритания, като дизайните в секцията разработват гръбнака на разнообразието на марката за няколко години напред. Crossland X Crossover, както и SUV Grandland X бяха въведени миналата година, като последният просто навлизаше на пазара.

Какво вярвате в перспективите на Vauxhall за бъдещето? Нека разберем в какво вярвате по -долу …

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top