Нов хардкор Porsche 718 Cayman GT4 RS, разкрит с 493bhp

в продължение на години, че Performance Automobile World се зачуди каква ще бъде RS версия на Porsche Cayman GT4, а сега немската марка е увенчала с средния си обхват Хардкор вариант, фокусиран върху пистата, наречен 718 Cayman GT4 RS.
Повече мощност, допълнителна сила и подправено шаси са ключовите елементи на новия автомобил, разработен от GT Motorsport на Porsche, с Cayman GT4 RS, захранван от 4,0-литровия естествено аспириран двигател с плосък шест от 911 GT3.

Нов Porsche Cayman GT4 PDK 2021 Преглед

Той е взето леко, така че произвежда 493 к.с. и 450 nm въртящ момент, оборотите до 9 000 об / мин и привлича всмукателния си въздух през отвори в панелите на задния четвърт, където други каймани разполагат със стъклени прозорци.
Реклама – Статията продължава по -долу

Моторът е свързан със седемстепенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител PDK, като всички RS модели на Porsche; Няма налична ръчна опция, за разлика от конвенционалния Cayman GT4. Въпреки това, функцията за контрол на стартирането на PDK обаче означава, че GT4 RS може да спринтира от 0-62mph за претендирани 3,4 секунди, половин секунда по-бързо от обикновения PDK-оборудван GT4. Максималната скорост е 196mph.
18

Както всеки модел на Porsche RS, много функции на въглеродни влакна, с нов капак и предни крила, направени от материала. Заедно с по -леки килими, по -малко звуково затихване и по -светло стъкло на прозореца GT4 RS тежи 1,415 кг, 35 кг по -малко от конвенционалния GT4 автоматичен вариант.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top