Uncategorized

Peugeot 2008 Allure Premium Trim, добавена към гамата на SUV

Peugeot, разшири състава на 2008 г. с добавянето на ново ниво на тапицерия, служейки като нова версия на обхвата на Renault Captur на фирмата.
2008 г. вече се предлага в Allure Premium Gies, като се гордее с допълнително конвенционално оборудване в сравнение с конвенционалния модел Allure. Цената от 18 645 британски лири, тя е 800 паунда много по -скъпо от предишния Bookend на гамата, въпреки че Peugeot твърди, че е натъпкал допълнително 1400 паунда оборудване.
Реклама – Постът продължава по -долу

• Най -добрите SUVs в продажба 2018
Въпреки че се основава на Allure, премията за Allure през 2008 г. много повече или по -малко получава същия списък на комплекта на модела GT Line. Като такава, седем-инчовата цветна сензорна система за инфотейнмънт може да се похвали със сателитна навигация и функции за контрол на гласа, докато купувачите също получават Peugeot Connect телефонна помощ. Обратната гърбица също е свързана със системата.
На друго място, панорамно стъкло покрив с електрически слепи е конвенционално прилягане, заедно с атмосферното осветление на кабината, черен, частичен кожен интериор, плюс кожен подрязан волан.
Отвън, Premium за Allure през 2008 г. получава оцветени кодирани натрупвания на врати и дръжки, плюс заден спортен спойлер, твърдо изглеждащи предни и задни табели, плюс разширения на колелата и покривните пръти. Включени са 17-инчови алуминиеви джанти.
Използват се два двигателя – един бензин и един дизел. 1,2-литровият бензинов блок PureTech 82 представлява, че 18 645 паунда на начална цена, с заявена икономия на гориво от 57,6mpg и CO2 от 114 g/km. На друго място дизелът Bluehdi 100 е много по -ценен вариант на £ 21,155, въпреки че трябва да е по -достъпен за бягане, Peugeot иска 76,3mpg с 97g/km CO2. Новият модел се използва с принос на депозит на дилър от 1500 паунда, когато се получава на месечна схема на PCP.
Необходимо ли е Peugeot да предлага много повече по -високи спецификационни модели като Premium за Allure 2008? Кажете ни вашите мисли …

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top