Главният панел на Renault представи

след разкриването на новия Renault Trafic, Renault разшири своя панел Van Range допълнително с новия майстор на Renault. Поръчки за Renault Master Open през юни, като доставките се очакват до края на това лято.
Предната част на микробуса е актуализирана с нова решетка, която включва по -голямо лого, като част от новата дизайнерска посока на Renault.
Налична е гама от икономични 2,3-литрови дизелови двигатели в различни изходи на мощност (110-165 к.с.) и всеки обещава уважавана икономия на гориво. Двигателят 165 к.с. на V2H2 микробуси, например, е в състояние да достави до 40,9mpg, като същевременно излъчва около 180 g/km емисии на CO2.
Реклама – Постът продължава по -долу

Има бутон Ecomode, който при включване настройва настройките на въртящия момент и климатичния контрол на двигателя, за да подобри разхода на гориво с до десет процента.
Предлага се много конвенционален комплект, включително ESC, Hill Start Assist и Assist Swing Assist. Grip Xtend също е монтиран и това подобрява сцеплението на микробуса при шофиране на сняг, кал и пясък. Има и възможност да се монтира голямо огледало за гледка, което предоставя по -добър изглед на всякакви задни слепи петна от страната на пътниците на микробуса.
Ванът се предлага на четири дължини и три височини. Клиентите също получават много избор, когато се отнася до варианти, с панелен микробус, кабина на екипажа, кабината на платформата, кабината на шасито, на разположение варианти за капки и микробуси.
Добавянето на L4H2 и L4H3 панелни микробуси с единични задни колела също трябва да отговаря на драйверите на дълги разстояния. Тези конфигурации имат по -широко пространство между арките на колелата и претенциите на Renault, че това им позволява да носят европалети в задната част на своите натоварвания.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top