Chrysler Ypsilon актуализиран за 2014 г.

На Chrysler Ypsilon е осигурен незначително опресняване на средния живот, като новият сорт вече е в продажба, започвайки от £ 9 895, както и нараства до £ 14 895.
Актуализациите включват нови входно ниво, както и премиум варианти, три допълнителни цветови схеми, детайли на мат или гланц, както и отвън, както и ребрандирани нива на тапицерия, за да приведат дизайна на Обединеното кралство в съответствие с останалата част от Европа.
Реклама – Статията продължава по -долу

• Най -евтините превозни средства за осигуряване
Изстрелването на нещата е среброто от £ 9,895 1.2, което замества изходящата S тапицерия. Няма да получите никакъв вид допълнително оборудване, но седалките са рестайли, както и сега можете да изберете от три допълнителни схеми за боя за каросерията: мраморно сиво, каки сиво, както и сапфирно синьо.
Гланц черно или матова тъмносиво, очертаващо както вътре, така и навън, също се предлага за решетката, крилото огледало, центрове за капачка на главината, както и тирето, докато в зависимост от избраната боята за тялото има опция за кокос, диня или тематична тематична тематика, диня или модели, диня или модели, диня или модели, диня или модели, диня или модели, диня или модели или модели или модели Цвят на акцента на вар.
• Най -добрите градски превозни средства за закупуване
Златото в средата на спецификацията (£ 10,995-£ 13,395) се предлага за SE, включващи същите устройства, както и външен вид, въпреки че 15-инчовите сплави, климатик, електрически огледала на вратите, както и воланът с кожени трета, вече са волан Свързано от вградена Blue & Me Bluetooth свързаност като стандарт.
Най -добрите отличия отиват в новия вариант на платина (£ 12,495 – £ 14 895), който продължава модела на годишнината на сватбеното събитие, както и се развива на златни спецификации, за да добавите 16 -инчови сплави, автоматичен климатичен контрол, пълни електрически прозорци, круиз контрол, част от кожа места, както и технология за помощ за паркиране на автомобили.
Мощността ще продължи да се намира от три-силен сорт на двигателя, състоящ се от две бензинови единици, както и един дизел. Те са най-подходящи за търсене на ефективност на водача над мощността-оборудвана с петстепенното ръководство, 69 к.с. 1,2-литров, както и 85 к.с. 0,9 ДВОЙНО ПЕРБОЛНИ ДВИГАТЕЛИ ДОБЪРТИ 55,4MPG, както и 67,3mpg съответно. 1,3-литровият мултиджетен дизел подобрява и двете, предлагайки 95 к.с., както и деклариран 74,3mpg.
Chrysler ще се надява тези модификации да помогнат за подобряване на перспективите на Ypsilon срещу такава конкуренция като VW Polo, както и Hyundai I20.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top