Марка за производителност на Toyota GR стреля за Mercedes-AMG

Toyota въведе нова световна марка с висока производителност, която е настроена на съперниченето на BMW на дивизията, AMG на Mercedes, както и RS изданията на Audi, застрахователни претенции за бизнес вътрешни лица .
Известен точно както GR – което означава Gazoo Racing – Новият отдел за изпълнение на Toyota ще излезе в световен мащаб през следващите няколко години, както и ще се появи на много нови Toyotas. Първият от тях, който достигна до Обединеното кралство, е новият Yaris Grmn.
Реклама – Постът продължава по -долу

• Нова Toyota supra, която дебютира на Женева 2018
Марката GR ще се появи при възходяща покупка на потентност в три различни облицовки на нови Toyotas; Като фундаментален GR, като много по-агресивен GR спорт, както и накрая, тъй като без задържане забрани GRMN, където MN означава „Meisters Nurburgring“.
Gazoo Racing отдавна е работа на Skunkworks в Toyota, появявайки се отстрани на ограниченото издание на Toyotas в японския пазар на къщата, както и представлява проектите за вътрешни състезания на компанията, особено на Nurburgring 24h. Въпреки това, отсега нататък той ще бъде световен високопроизводител на пътни автомобили и марка за камиони в много същата вена като AMG, както и в дивизията на BMW.
Следващите автомобили и камиони, които се отнасят до брандирането на Обединеното кралство, да функционират GR Branding, ще бъдат изцяло новата Toyota supra, която ще бъде представена в Женева тази година, както и ще се появи по пътищата на Обединеното кралство през 2019 г.
След това ще бъдат GR версии на следващия GT86, както и много други членове на гамата. „Няма причина, поради която марката GR не може да бъде свикнала за какъвто и да е тип или всички Toyotas в бъдеще“, каза бизнес вътрешността пред Automobile Express. Ако те могат да приложат нивото на най-високия полет към Yaris, тогава те могат да го приложат към всякакъв тип Toyota, върви настоящото мислене.
Как ви харесва възможностите на Toyota GR да затъмнят Mercedes-AMG? Накарайте държавата си в коментарите …

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top