Производството на Tesla Roadster се забави за пореден път до 2023 г.

производството на второ поколение Tesla Roadster отново е изтласкано назад към 2023 г., като добави още една година към чакането между предварителното излагане на електрически спортен автомобил, както и нейното и нейното Дата на продажба.
Изпълнителният директор на Tesla, Елон Мъск, направи изявлението по типичния си кръгъл начин по време на годишната среща на акционерите на компанията, като посочи трудностите на веригата за доставки като основна пречка за получаване както на Roadster, така и предстоящия CyberTruck на пътя.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Мъск обясни: „Тази година току -що беше постоянна борба с доставката на части. Само за да бъдем ясно, ако имахме пет допълнителни продукта, изобщо не бихме модифицирали продукцията на автомобила си, тъй като ние просто бяхме ограничени от няколко недостига на верига на доставки.

SpaceX на Elon Musk представя Tesla Roadster в космоса

„Като, толкова много недостиг на верига на доставки, толкова много пъти. както и не само чипове; Имаше големи сделки с недостиг на верига на доставки “, каза Мъск. „Така че наистина няма значение дали имаме полу -или киберрук или нещо друго, тъй като просто не бихме могли да го направим.
„Така че вярвам, че това, което ще видим, е CyberTruck да започне производството в края на следващата година, както и след това да достигне до обемния производство в края на 2023 г. В идеалния случай можем също да създаваме полу, както и новия роудстър през 2023 г. също. “

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top