Uncategorized

2022 Porsche Taycan, актуализиран с повече разнообразие, както и добавен технологичен

Porsche, подготвя актуализация за Taycan за 2022 Design Year, като доведе до увеличен обхват, подобрен технологията, както и повече обхват за по -нататъшна персонализация в целия състав, като на състава, като на състава, като на състава, като на състава, като на състава, като на състава, като на състава, както Е, както ще бъде в продажба от септември.
Освеженият Taycan няма да бъде класифициран като нов модел, както и следователно ще стоят фигурите на сортовете на WLTP на настоящото превозно средство. Porsche обаче е привлекателно подобрено разнообразие в реалния свят благодарение на многобройни технологични постижения.

Безплатното надграждане на софтуерното приложение Porsche Taycan повишава производителността, както и функционалността

Когато са избрани типични или режими на сорт задвижване, Taycan ще отдели предния електрически двигател, когато е при частично натоварване, намалявайки загубите на триене, както и увеличаване на обхвата. Задвижването се спира на задния двигател, когато се върти или в застой, както и бързата реакция на двигателите им позволява да се прекратят в рамките на милисекунди, когато водачът изисква повече мощност.
Реклама – Статията продължава по -долу

Taycan също е наблюдавал подобрения на своята термична административна система, като планиращият за зареждане на турбо позволява 800V батерията да се нагрява до по -висока температура от преди. Това повдига тавана за по -бързи скорости на зареждане по -рано в цикъла на таксите, където температурата на батерията е ограничаващ фактор. Porsche също декларира, че Squander Warm вече се използва за много по -добро въздействие за регулиране на температурата на батерията.
Вътре, системата за инфотейнмънт на шесто поколение на Taycan получава Android Auto Integration за първи път, заедно със съществуващата свързаност на Apple CarPlay. Системата за гласово управление на гласовия глас на Porsche също получи надстройка за подобрено разпознаване на речта, докато сателитната навигационна система разкрива по -бързи изчисления на пътя. Дизайнът на отделния интерфейс също е променен леко.
6

Преработеният Taycan също ще функционира паркирането с дистанционно управление, с незадължителна система за помощ в отдалечен парк. Това дава възможност на индивида да паркира Taycan, използвайки приложение за смартфон, без драйвер на борда. Автомобилът също може да паркира в перпендикулярна зона или гараж автоматично, като използва ултразвукови сензори, както и външни камери.
Въпреки че няма модификации на стайлинг като част от актуализацията, Porsche предлага масив от нови цветове на боя като част от своята боя за проба, както и боя за проба плюс пакети. Първият добавя 65 цвята към основната 17-силна палитра, включително цветове на наследството като Rubystar Red, както и Riviera Blue. Боята за проба плюс обаче дава възможност на купувачите почти обща гъвкавост на избора на цвят.

Освеженият Taycan ще бъде предложен през септември тази година, както и актуализациите обхват в целия състав, включително версията на Tough Cross Turismo Estate. Porsche не е изложил подробности за разходите, но не очакваме някакъв вид основни модификации да представят ценообразуване, което започва от 72 850 британски лири.
Вижте нашата оценка на Porsche Taycan Cross Turismo тук …

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top