Uncategorized

Hyundai партньори с Aurora in Quote за самостоятелно шофиране на превозни средства до 2021 г.

Hyundai разкри ново техническо, както и стратегическо партньорство с американското технологично стартиране Aurora за привеждане на самоуправляващи се превозни средства на Hyundai на улици в световен мащаб до 2021 г.
Aurora, доста свеж стартиращ, създаден през 2016 г. от бившия Tesla, както и от Google Engineers, ще интегрира своята самостоятелно иновация в Hyundai превозни средства във времето, като се започне от проекти, създадени по поръчка, особено за тестове в все още неуточнени пилотни градове. Дълготрайната цел е Hyundai, както и Aurora в крайна сметка да комерсиализира технологията, като в началото на десетилетие в началото на следващото десетилетие на ниво SAE на Level 4.
Реклама – Статията продължава по -долу

• Самоуправляващи се автомобили: Каквото и да изисквате да знаете
Превозните средства от ниво 4, както са дефинирани от SAE, не са напълно автономни. Превозните средства на това ниво са заявени, че функционират „висока автономия“, което означава, че макар да има някои пътища, по които превозното средство няма да може да се движи сам, водачът може да се откаже от пълното управление на системата за самостоятелно управление в някои сценарии, като например по магистрали, както и магистрали или при паркиране.
Hyundai заявява, че партньорството е още една стъпка по пътя към напълно автономно шофиране. Производителят на Южна Корея започва да тества автономни иновации по обществени пътища през 2015 г., след като получи лиценз за това в Невада, САЩ. Фирмата също използва IONIQ като тестово легло за автономна технология, оценявайки превозното средство в столична среда.
Hyundai ще покаже автономна иновация от следващото поколение на шоуто на потребителската електроника следващата седмица, като излагането на фирмата все още не е наименна на SUV горивни клетки. Крис Урмсън, изпълнителен директор на Aurora, ще се яви заедно с ръководителите на Hyundai като оратор по време на основната бележка на фирмата.
Трябва ли повече бизнес с превозни средства да търсят партньорства със стартиращи технологии за постигане на автономия? Кажете ни вашите мисли в коментарите.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top