Правителството предлага нова основна пътна мрежа за намаляване на задръстванията

нова основна пътна мрежа, която ще допълни магистралата на Англия, както и изчислената пътна мрежа е предложена от правителството.
Министерството на доставката заяви, че в момента се консултира за развитието на голяма пътна мрежа (MRN), която би се състои от „много решаващи маршрути в Англия, които допълват нашите магистрали, както и изчислени пътища на багажника“, в Купете и за намаляване на задръстванията, за да намалят задръстванията, както и да намалят задръстванията като повишаване на регионалните икономики.
Реклама – Постът продължава по -долу

• Разходи за трафик на икономическия климат £ 9 милиард годишно
Консултацията определя набор от пътища, които понастоящем поддържат магистралите, които Англия обработва изчислена пътна мрежа, но не есента при общо финансиране, както и рутинна поддръжка като бъдещи пътища, които трябва да бъдат включени в MRN. Основното финансиране на пътната мрежа ще бъде предложено на схеми, които търсят между 20 британски лири, както и 100 милиона паунда финансиране, както и които ще сведат до минимум задръстванията, както и ще подобрят транспортирането на продукти, както и услугите.
Предишни проучвания показват, че някои регионални пътни мрежи, които са от решаващо значение за регионалните икономики, както и за това, които имат големи нива на уеб трафик, са в изискване за по -високи грижи, но това може да бъде трудно да се координират, тъй като пътищата обикновено преминават редица регионални власти, които, които могат може да не споделя рутинни процедури, както и практики.
Тези пътища потенциално могат да бъдат включени в MRN, което би координирало инвестициите, както и методите за поддръжка по целия път. Регионалните власти обаче все още ще останат отговорни за пътищата. Консултацията гласи: „[Тези регионални пътища] се нуждаят от много по -последователна, както и координирана администрация от останалата част от регионалната пътна мрежа.“
Регионалната пътна мрежа също не се възползва от циклите на метода за инвестиции в път, в момента на стойност 15,2 милиарда британски лири финансиране.
• Автомобилите и камионите могат да отчитат дупки в правителствените планове
Правителството обсъжда точно как да определи MRN, като досега предложенията, включително използването на нивата на потока на уеб трафика като идентификатори на бъдещите пътища, при изискването на допълнителното финансиране, както и координацията. Пътищата, които показват упорито високи нива на употреба, както и които играят решаваща функция по отношение на продуктите, както и транспортирането на услуги, могат да бъдат включени в мрежата.
Предложенията също включват възможността за включване на пътища с разрушени пътища; Секции от пътища, които преди това са били част от изчислената пътна мрежа. Консултацията ще приключи на 19 март 2018 г.

Транспортният секретар Крис Грейлинг каза: „Предлагаме да произвеждаме основна пътна мрежа, от точно същия пробег като мрежата, за която е отговорна Highways England. Предлагаме да се създаде определен нов поток за финансиране, който ще бъде посветен на инвестирането в тази мрежа, както и за увеличаване на изискванията за производителност, които автомобилистите изпитват по нея. ”
Дали много по -добре поддържаната основна пътна мрежа ще помогне да сведе до минимум задръстванията в бъдеще? Кажете ни вашите мисли в коментарите по -долу …

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top