Renault Koleos печели нов обхват на обхвата на Paris Paris Trim

Renault добави нова дизайнерска гарнитура на гамата към своя водещ SUV състав на Koleos, наречен Initiale Paris, започвайки от £ 36 700.
Той поема от подпис NAV (£ 34,200) като най -големия специфичен колеос. Основните устройства включват нов интериор с две тонови кожени Nappa, Hands Total Free Park Assist, специални 19-инчови алуминиеви джанти, 13-високоговорна система за шум от Bose, както и отопляеми предни седалки.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

• Най -добрите 4x4s, както и SUV в продажба
8,7-инчов екран за развлечение е открит в кабината с Apple CarPlay, както и съвместимост с Android автомобили, плюс разработен в сателитна навигация. Автоматичната задна врата също е оборудвана, управлявана или от основната карта, или от сензор, поставен под задната броня за отвор без ръце. На друго място, автоматичните пълни LED фарове, сензорите за паркиране на задната кола, както и камерата за заден ход, както и автоматичното управление на климата с двойна зона направете рязането.
8

Дизайнът на Koleos Initiale Paris получава най -новите технологии за поддръжка на Renault като стандарт. Заедно с автоматичното спиране на аварийното спиране, колеото на върха на обхвата е оборудван със предупреждение за сляпа зона, предупреждение за заминаване на лентата, разпознаване на индикации за уеб трафик, както и хълм започва асистенция. Cruise Manage с функция с ограничена скорост също е част от пакета.
Мощността идва от 2,0-литров турбо-дизелов двигател, създаващ 174 к.с., както и 380Nm въртящ момент-двигателят на обхвата на Koleos. Задвижването на всички колела, както и седемстепенната автоматична трансмисия е основен комплект. 0-62mph отнема 9,5 секунди, докато максималната скорост се предлага в 125mph.
При £ 36 700, Koleos Initiale Paris е около 800 паунда по-малко от най-горния спецификационен Nissan X-Trail, който е разработен на същата платформа като Renault, както и споделя точно същия силов двигател. По същия начин е 3 745 британски лири по-евтини от 178 к.с. Ford Edge Vignale, както и с 420 паунда по-малко скъпи от Skoda Kodiaq. Поръчките за Initiale Paris се приемат сега преди първите доставки тази пролет.
Представлява ли Renault Koleos Initiale Paris Paris с голяма стойност за парите? Нека разберем вашите мисли по -долу …

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top