Uncategorized

Еднократно Ferrari F12 TRS изложени

Това е Ferrari F12 TRS. Това е еднократна коня, поръчана от анонимен клиент, разкрита на събитието Ferrari Cavalcade в Сицилия. Въз основа на 239 000 британски лири F12 Berlinetta, по поръчка стайлинг функции отвътре и отвън разкрасяват вече отворения двуместен.
Проектиран и продуциран от Флавио Манцони и центъра за стил Ферари, видът на F12 TRS е повлиян от Testa Rossa от 1957 г. Макар и незабавно разпознаваем като F12, най -очевидната промяна е отсъствието на покрив. Дизайнерите също са монтирали затъмнено обвиване на предното стъкло.
Реклама – Постът продължава по -долу

• Ferrari 412 пикап е първи свят
Aerobridge, въведен на F12 като усъвършенстван аеро пакет, е удължен от капака на капака на фланговете на колата, където се слива в задните хамчета. Облака отзад има много по-агресивна Т-образна графика от основния модел, с две популярни фюзелажни обтекания, сгушени зад седалките.
Нямаме снимки на интериора, но базираната в Маранело Марка заявява, че възприема подход отзад към база. Повишаващите се кутии, централни отвори за въздух, постелки, аудио система и контроли на прозорците са премахнати, заедно с определени контроли за климатика. Това, което остава непроменено, е щедрите количества въглеродни влакна, кожа и алкантара, които отрязват кабината.
• Ferrari SP12 на Ерик Клептън
Механично, F12 TRS използва точно същия 6.3-литров V12 двигател 730 к.с. На дисплея са подписаните червени глави на цилиндъра, концепция, повлияна от предните моторни спортни превозни средства Ferrari от 50-те години.
F12 TRS ще остане еднократно и неговият купувач и цена все още са неизвестни. Но седемцифрен етикет на разходите щеше да е малко изненада.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top