Ford S-Max Vignale Concept разкри

BMW Teare, Ford преминава дълбоко в първокласна територия с новата си под марка Vignale. За първи път бяхме запознати с идеята за ултра-луксозен Ford с концепцията Mondeo Vignale миналата година, а сега Ford даде същото преобразуване на новия Ford S-Max.
Въпреки че новият S-MAX всъщност не влиза в продажба до началото на 2015 г., Ford потвърди, че Vignale версията на новия Mondeo и S-Max ще бъде пуснат в продажба през 2015 г., използвайки клиентите на Ford изцяло ново ниво на обслужване на клиенти, заедно с Надградена екстериорна и интериорна детайлност.
Реклама – Постът продължава по -долу

Разкрито на Salone Del Mobile, най-голямото шоу за дизайн на мебели, в Милано тази седмица, концепцията S-Max Vignale е идентифицирана отвън от 21-инчови лети джанти, хромирани огледални капачки и същата шестоъгълна решетка като Mondeo Vignale . Специална боя на Milano Grigio Colou, както и тъмна розово сиво детайлно около ауспуха, завършват екстериора.
Отвътре кабината е премахната в тъмна кожа, зашита в ватиран модел на всички седалки и разширен идеал през таблото и панела с инструменти. Включени са и станции за докинг на таблетки за задните пътници, докато вече е налична специално създадена туристическа чанта Vignale.
Ford твърди, че мотивацията си за стартиране на марката Vignale е фактът, че половината от всичките му големи автомобили се продават в Tip-Spec Trim. В него се казва, че над десет процента от клиентите искат още по -високо ниво на спецификация, е създадена VIGNALE VIGEDLE, за да се запълни.
Опитът на клиентите ще бъде начело в дневния ред, като всеки клиент на Vignale получи личен „мениджър за взаимоотношения“ и за всякакви услуги за обслужване или ремонт автомобилът ще бъде събран и доставен в къщата на клиента. Избраните дилъри в цяла Европа също ще разполагат с виньори – дизайнът на който беше визуализиран на щанда на Ford’s Salone Del Mobile Show.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top