Uncategorized

Диапазонът на Jaguar XK 2014, разкрит с намаляване на цената на £ 10k

Jaguar се стреми да спечели пари за успеха на F-Type, като пренасочва своя XK обхват и намалява цените.
• Пълен преглед на Jaguar XK
Портфолиото е придобита, така че има избор на XK подпис и XK Dynamic R автомобили (последният замества XKR)-седнал под най-горния специфичен XKR-S-в купе или кабриолет. Всеки струва около 10 000 паунда по -малко от преди.
Реклама – Постът продължава по -долу

Динамичният R използва същите 5.0 -литрови 5,0 -литрови V8 спрямо V8 като XKR – което показва, че получава изключителна производителност, но само 23mpg в икономиката – но сега идва с черния динамичен пакет и скоростния пакет като стандарт.
Те добавят по-твърдо, понижено окачване от XKR-S и Bodykit и N подобрени съответно 174mph максимална скорост. Включен е и спортен ауспух, заедно с нови седалки с диамант.
• Преглед на Jaguar XKR
Междувременно подписът получава 5,0-литровия естествено аспириран V8 на Jaguar, който произвежда 380bhp, но вместо да се концентрира върху механичните промени, Jaguar добави допълнително оборудване, като например заден ход и набор от луксозни седалки.
Jaguar XK се предлага с 330-литров багажник и има задни седалки, но те са малки и са наистина подходящи за деца. Плюс това, благодарение на CO2 продукцията в най -високата лента, е много скъпо да се държи на пътя. Той разполага с реверсивна камера и луксозни седалки.
Новите модели се предлагат с избор от 20-инчови сплави и се предлагат в селекция от цветове, включително британско състезателно зелено, италианско състезателно червено и най-високо черно.
Списъкът на XK и XK Dynamic R вече са в продажба, преди първите доставки през март.
• Jaguar XFR-S срещу Jaguar XFR Video Track Battle

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top