Uncategorized

Lexus Small SUV в Женева

Lexus ще разкрие новия си съперник на Range Rover Evoque на автомобилното изложение в Женева следващия март, научи Car Express. И ще можете да купите такъв до следващото лято.
• Lexus News and Reviews
Преглед на поразителната концепция LF-NX, показана за първи път на шоуто на Франкфурт през септември, компактният SUV ще запази отличителния стил на концепцията, според европейския директор на Lexus Пол ван дер Бърг. „Това, което откриваме, е, че в наши дни клиентите искат да бъдат по -изразителни, така че голяма част от присъщия дизайн на концепцията ще излезе в готовия автомобил.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

“Видяхме готовия дизайн, знаем как ще изглежда и определено ще се раздели. Защо бихте искали нещо, което приличаше на всичко останало в сегмента? Нашите клиенти винаги са искали комбинация от дизайн и технологии, но Дизайнът определено стана по -важен “, каза Ван дер Бърг.
Въпреки че оригиналната концепция LF-NX беше показана със същия хибриден силов двигател като IS300H и GS300H (комбинирайки 2,5-литров, четирицилиндров двигател с електрически двигател за общо 220bhp), актуализирана версия, оборудвана с чисто нов нов 2,0-литров бензинов двигател с турбокомпресор беше показан на изложението в Токио миналия месец. Това устройство ще замени 2,5-литровия V6 в бъдещите модели Toyota и Lexus и ще очаква както хибридни, така и 2,0-литрови турбо опции да се предлагат в новия компактен SUV.
Ричард Балшоу, директор на Lexus UK, потвърди, че Comany има “средносрочни амбиции” за продажба на около 15 000 до 16 000 автомобила годишно във Великобритания. Ван дер Бърг обаче няма да бъде привлечен от глобалните цели за продажби.
“В световен мащаб нашата цел е устойчив растеж. Искаме да влезем на нов пазар и вече планираме за 2020 и 2025 г. Не искаме да копираме BMW и със сигурност не гоним обемите на BMW и Mercedes. Нашият фокус е да запазим The Марка много индивидуална. “

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top