Uncategorized

New Kia EV4 на курс за отглеждане на електрически SUV диапазон

Kia ще последва първия си електрически автомобил, Crossover EV6, с два модела „EV“ SUV, научи Car Express. Според европейския шеф на продукта Sjoerd Knipping, вторият автомобил „EVX“ на корейската марка ще бъде голям SUV, насочен към САЩ. Но много по -важното за нас, той ще бъде последван от модел, разработен за европейския пазар – Knipping говори за „балансиране“ на САЩ и други територии.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Kia притежава търговски марки за значки, вариращи от EV1 до EV9. Големият SUV може да бъде маркови EV7 или EV8 и той ще предложи способност за седем места, подобна на тази на SUV на Hyundai’s Ioniq 7, потвърдена за стартиране през 2024 г. Той ще бъде последван от кросоувър, потенциално наречен EV4, размер като съперник на Volvo C40 и Mercedes EQA; Тези ексклузивни изображения визуализират този модел. Дизайнерските сигнали, силно вдъхновени от EV6, вероятно ще включват фаровете и задна светлинна лента с пълна ширина, както и мускулестото повърхност и новото лого на KIA.

Най -добрите електрически SUV за закупуване сега

EV4 ще се основава на E-GMP платформата на Hyundai-Kia Group за електрически автомобили. Леко намаленото междуосие в сравнение с EV6 (2900 мм) предполага, че размерите му ще бъдат по-близки до тези на новия европейски SUV на KIA, пето поколение. Интелигентната опаковка, станала възможна от универсалната платформа, ще увеличи максимално пространството на кабината, с по-малко компромиси, отколкото в автомобил с горене. И дори с по -къса междуосие, EV4 вероятно ще се възползва от технологията на батерията на EV6.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top