Uncategorized

Le Mans 2014: Вашето ръководство за добре познатото 24-часово състезание

Le Mans 2014 Резултати: Audi е осигурил първо и второ през 2014 г. Le Mans 24 часа, като автомобилът №2, управляван от Марсел Фаслер, Беноа Treluyer и Andre Lotterer печелят преди автомобила №1, управляван от Том Кристенсен, Марк Джийн и Лукас Ди Граси.
Резултатът от 24 часа Le Mans за 2014 г. бележи 13 -та победа на Audi за 15 години във веригата LA Sarthe, а също така е и третата победа на Le Mans за Fassler/Treluyer/Lotterer Trio.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Toyota #7, управлявана от Антъни Дейвидсън, Никола Лапиер и Себастиен Буеми, направи последната стъпка на подиума след труден уикенд, в който автомобилът на практика се пенсионира след инцидент при мокри условия.
Нито Porsche 919 Hybrid не вкара точки за завръщането на производителя на Stuttgart, базиран на Le Mans. #20 Webber/Hartley/Bernhard Automobile изглеждаше да бъде на подиум, но се забави в края на 22 -ия час и в крайна сметка се оттегли в ямите. Сестра автомобил завърши на 11 -то място след още повече трудности с брой на скоростната кутия и той беше принуден в гаража за ремонт. Въпреки това, той успя да се върне на пистата в последните етапи на състезанието, за да види шахматното знаме.
Zytek Nissan взе класови отличия в категорията LMP2 с Великобритания Оливър Турви зад волана и завърши пети от всички 54 бегачи.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top