Uncategorized

Шофьорите в Лондон да се изправят пред увеличение на глобите

автомобилисти, уловени в автобусните платна, да направят незаконни завои и да нарушат други пътни закони в Лондон, ще бъдат засегнати с близо 25 на сто на глобите, съгласно новите планове, предложени от транспорта за Лондон (TFL).
Транспортният орган предлага да се повиши известията за такса за наказание (PCNs) от £ 130 до £ 160 и £ 65 до £ 80 за ранно плащане в опит за подобряване на движението на трафика и пътната безопасност. Походът ще се прилага за пътни престъпления в пътната мрежа на TFL и за това, че не плати таксата за задръствания от £ 11,50 от началото на следващата година.
Реклама – Постът продължава по -долу

• Лондонският „T-тангов“ планира да намали замърсяването на автомобилите от октомври, като зоната ще нарасне през 2019 г.
През последните пет години се наблюдава 12 % ръст на броя на автомобилистите, ударени с PCN. Миналата година имаше 1,5 милиона PCN, издадени на шофьори, спрямо 1,3 милиона през 2011/2012. TFL казва, че сегашното възпиране е „вече не е ефективно“.
Издавайки по -високи глоби на шофьорите, които блокират пътищата, шофирайте в автобусни ленти или паркирайте неправилно, TFL казва, че се надява да сведе до минимум задръстванията и да подобри безопасността на пътя. Парите, спечелени от PCN, ще бъдат инвестирани обратно в транспортната мрежа на Лондон.
Консултацията стартира 4 септември и ще продължи до 10 ноември, като всички промени са потенциално внедрени в началото на 2018 г.
Пол Каупертвайт, генерален мениджър на TFL за зареждане на пътните потребители, каза: „Ние се ангажираме да поддържаме капитала да се движи и чрез подобряване на съответствието ние помагаме да запазим кръстовищата и пътищата, които, ако са блокирани, оказват значително въздействие върху всички пътници. Следвайте правилата; обаче видяхме последователно увеличаване на броя на автомобилистите, които ги изпълняват, така че е ясно, че сегашното ниво на известие за наказание не е толкова ефективно, колкото някога. ”
Дали по -високите глоби ще подобрят безопасността на пътя и ще сведат до минимум задръстванията в Лондон? Кажете ни в коментарите по -долу …

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top