Uncategorized

New Renault Espace MPV, шпиониран със спортен външен вид

Renault започна да тества изцяло нов Espace, а под камуфлажа можете да видите смел дизайн, вдъхновен от концептуалните автомобили R-Space и Initiale Paris. Шефовете на дизайна искаха да се отдръпнат от боксовия, изправен дизайн на сегашния автомобил, а тясната стъклена къща и наклоненото предно стъкло му дават много повече спортен профил.
Реклама – Постът продължава по -долу

Най-актуалната информация е, че новият Espace няма да се продава във Великобритания, след като е отпаднал от състава на Renault заедно с Koleos, Laguna, Wind и Modus. Но очакваме дебют на автомобилното изложение в Париж през октомври за новия модел, преди продажбите да започнат малко след това.
Новият Espace ще стане и първият модел, който дебютира луксозното ниво на облицовката на Renault Initoral Paris-това е малко като марката Vignale на Ford, но френският производител ще се концентрира върху дизайна, материалите и качеството, а не върху обслужването на клиентите.
• Последни новини за автомобил Renault
Clio също ще получи версия на Paris Initiale през 2015 г., но също така няма да бъде използван във Великобритания. Кен Рамирес, шефът на Обединеното кралство в Renault, каза: Ние все още изграждаме марката Renault [след като осирехме редица модели през 2011 г.]. За нас е твърде скоро. Клиото е прекрасна стойност сама по себе си и това би отслабило посланието.
Отдолу, следващото поколение ESPACE ще използва нова модулна платформа CFM1, която се смята, че е достатъчно универсална, за да подкрепи моделите, толкова малки, колкото бъдещият меган. Той също ще се използва в редица бъдещи продукти на Nissan като част от Renault-Nissan Alliance.
Както при концепцията на Initiale Paris, която дебютира на автомобилното изложение във Франкфурт през 2013 г., очаквайте да видите значително намаляване на тежестта на тежестта в сравнение с сегашния ESPACE и двигателната линия, състояща се от ефективни четирицилиндрови бензинови и дизелови турбо.
• Baby SUV на Mercedes X-Class в тръбопровода • Нов Vauxhall Corsa 2014 • BMW 4 серия Gran Coupe снимки, цена и спецификации, разкрити

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top