Uncategorized

Polestar за пускане на три нови електрически автомобила до 2024 г.

изпълнителният директор на Polestar Томас Ингенлат потвърди, че марката ще пусне три нови електрически автомобила в рамките на следващите три години, подробно описвайки имената на все още невиждания Polestar 4 Electric SUV и Polestar 5 .
Първият от триото ще бъде SUV Polestar 3, който ще дебютира през следващата година като отговор на шведската марка на Tesla Model X и Audi E-Tron.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Според коментарите на Ingenlath относно повикване на инвеститорите, Polestar 3 ще бъде на цена, за да се конкурира с Porsche Cayenne, което ще му даде начална цена от около 60 000 паунда.

Нов 2022 Polestar 3: Електрически SUV, показан на ново изображение

През 2023 г. ще видим новия Polestar 4. Това е автомобилът в средата на тийзър изображението на компанията по-горе, а Ingenlath подчерта, че този нов EV ще бъде „спортно купе-SUV“, разположена под Polestar 3. Той ще бъде „спортен купе-SUV“, разположен под Polestar 3. Той ще бъде „спортен купе-сув“, разположен под Polestar 3. Той ще бъде „спортен купе-сув“, разположен под Polestar 3. Съпернича на харесванията на следващото поколение Porsche Macan EV.
Polestar 5 ще бъде разкрит през 2024 г., като първите примери ще се насочат към пътя през 2025 г. Този салон с ниско изсушаване ще съперничи на Tesla Model S и Porsche Taycan, като производствената версия се развива от концепцията на Polestar Precept, която визуализира концепцията за салони, която визуализира концепцията за салони, която визуализира концепцията за салони, която визуализира, която визуализира концепцията за салони, която визуализира концепцията за салони, която визуализира концепцията за салони, която визуализира концепцията за салони, която визуализира, която визуализация стила на колата.
Изпълнителният директор на Polestar описа, че „ще видим един автомобил годишно през следващите три години, нещо, което не се вижда от други стартиращи фирми на EV. Тези автомобили са разработени и готови за тръгване. “

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top