Действие, необходими през зимното време, доставя проблеми

пътната мрежа все още е предразположена към прекъсване на метеорологичното състояние на зимното време, както и много повече трябва да се направи, за да се информират автомобилистите. Това е решението на депутатите в Комитета за избор на Deliver.
Въпреки че имаше известни похвали за направени подобрения – като засилено снабдяване на пътна сол за камиони – Комитетът се изисква допълнително напредък.
Реклама – Постът продължава по -долу

В своя доклад за издръжливост на зимата Комитетът заяви, че трябва да се направи много повече от компанията за магистрали за оценка на бариерите пред предоставянето на информация в реално време на автомобилистите по условия по пътищата.
Тя иска компанията да определи технологичните, както и други опции за получаване на информация за драйвери, особено по време на периоди на големи смущения, както и заявява, че трябва да установи метод за извършване на тези опции в изчислената пътна мрежа.
Председателят на комисията Луиз Елман обясни, че не е просто снягът. “Прекъсването за доставка не е само задействано от сняг. Наскоро видяхме ефекта на сериозните бури, както и наводненията върху доставките на услуги.”
Отдел за изпълнение на говорител каза: „Приветстваме доклада на комисията, както и ще помислим за неговите констатации.
“Транспортните оператори работят трудно, за да информират обществеността по време на скорошното сериозно време, но те не трябва да се задоволяват, както и да трябва да продължат да проверяват точно колко най -добре, за да поддържат страната да се движи по време на лошо време.”
Шофиране в сняг: Най -добри автомобили на Tipswinter и комплект за камиони: Топ 10 Продукт за сигурност Продуктори Тест за гуми: Оценки, както и разходи 2013

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top