New BMW 3 Series Touring Facelift Spied

BMW подготвя ревитализиране на средния цикъл за 3-те серии, в оферта, за да се отблъсне от C-Class Mercedes, както и да се приближи до нов Audi A4. Нашите шпиони хванаха преработените тестове за дизайн на туристически имоти в близост до Nurburgring, излагайки фина рестайл под тежкия камуфлаж отпред, както и отзад. Най -значителните модификации ще бъдат под кожата, но с нова система за развлечение на Idrive 8, както и електрификация в целия състав.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Отпред новата 3 серия ще обхваща набор от нови фарове с по -остър LED светлинна подпис. Бъбречните решетки няма да бъдат уголемени, за да отразяват тези от 4 -те серии на BMW, както и флагман IX, но 3 сериите могат да получат рестайлирани решетки на решетката идват време за производство.

New BMW M3 Touring ни показва задния си край преди старта на 2022 г.

Предната броня също е модифицирана с променена долна решетка, въпреки че е предизвикателство да се направят точните модификации под маскировката в най -новите изображения. Тези автомобили и камиони преди продукция използват набор от 18-инчови джанти показаха настоящия модел, въпреки че изборът на нови стилове на колелата може да дойде като част от актуализацията. Много по -въртящ се камуфлаж отзад предполага, че апетите, както и задната броня също ще бъдат ощипани.
Но това е вътре там, където 3 -те сериен Facelift ще види най -смисленото ъпгрейд. Новите автомобили и камиони ще бъдат оборудвани с най -новата система за инфотейнмънт на BMW, която дебютира на IX SUV. 3 серията споделя дизайна на кабината си с I4 Electric Sports Car, който също използва тази система.
10

3 серията ще използва извитата конфигурация с двоен екран на I4, която комбинира 12,3-инчов цифров панел с инструменти с 14,9-инчов сензорен екран. IDRIVE 8 също може да се управлява с помощта на колело за щракване на централната конзола, както и разполага с най -силния технологичен пакет на BMW досега.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top