Най -безопасното превозно средство 2013: Euro NCAP Crowns Qoros 3

Седанът Qoros 3 е обявен за най -безопасното превозно средство на Euro NCAP от 2013 г. Това беше най -голямото оценено от 33 -те превозни средства, тествани от Euro NCAP миналата година, както и първото първото първо място, както и първото първото ниво на първото превозно средство от Euro NCAP миналата година, както и първото първо като първото първо място, както и първото като първото от първото първо ниво от Euro NCAP миналата година, както и първото, както и първото като първото от първото превозно средство от Euro NCAP миналата година превозно средство, създадено в Китай за постигане на най-голямата рейтинг на пет звезди.
Салонът Qoros 3 вкара изключително и в четирите области, като Traveler Security – специфична силна точка. Това е впечатляващо представяне за бизнеса, който е създаден едва през 2007 г., както и голяма стъпка към трудно традиционното мнение, че сигурността е слаба точка за китайските превозни средства.
Реклама – Статията продължава по -долу

Euro NCAP тества нови превозни средства, както и ги оценява въз основа на резултати при възрастни, деца, както и за сигурност на пешеходците, както и тестове за помощ за сигурност.
Renault Zoe, най-добрите Supermini, както и Lexus са 300h, най-добрият голям домакински автомобил, също са били най-добрите всички изпълнители на електрическите, както и тестваните хибридни превозни средства.
Kia Carens, както и Ford Tourneo Connect съвместно оглавиха малката MPV класификация, докато Jeep Cherokee оцени най-много сред малките офроуд 4x4s. Maserati Ghibli беше най -доброто изпълнително превозно средство, тествано през 2013 г.
Тестовете за аварии през 2013 г. разполагаха с актуализирана оценка за защита на обитателите на деца, предоставяйки кредитната история на производителите, които дават възможност за просто инсталиране на най -безопасни детски седалки.
Системите за избягване на катастрофи като автономно аварийно спиране, както и тестовете за предупреждение за заминаване на лентата/заминаване на лентата, също бяха добавени към реформираните оценки на NCAP за 2013 г. Euro.
Една изненада от годишните резултати беше BMW i3, който отбеляза само четири звезди. Мнозина очакваха новият дизайн да отбележи пет звезди, но той падна на безопасността на пешеходците.
Мичиел Ван рейтинг, генерален секретар на Euro NCAP, заяви: „Изключително положително е, че броят на четири, както и пет звезди все още е значителен, въпреки непрекъснато нарастващите изисквания.
„Решението за възнаграждение на технологиите за избягване на сблъсъци на нови превозни средства ще мотивира по -обширно приспособяване, както и допълнително ще подобри сигурността на всички пътни лица в Европа.“

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top