Nissan разкрива новия салон на Sentra Nismo Concept в LA

Nissan разкри три нови модела Nismo на автомобилното изложение в LA. Присъединяването към балистичния 593BHP GT-R NISMO и фокусираният върху пистата Juke Nismo RS на щанда беше нова концепция-концепцията за Sentra Nismo с четири врати.
Завършено в поразително перлено бяло и спортно същите двуцветни джанти с черни сплави и червени детайли върху комплекта за тяло като Juke Nismo, Sentra е разработен, за да покаже как лечението с настройка на Nismo може да бъде разпространено в останалата част от обхвата в диапазона в Близкият бъдеще – което тук във Великобритания ще включва изцяло новия Qashqai.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Под капака на капака е нов двигател, базиран на същото 1,6-литров турбо с директно впръскване от Juke Nismo, но сега отегчен до по-голям 1,8-литров капацитет и произвежда „повече от 240bhp“ и 325Nm въртящ момент-придавайки му подобно Изпълнение на силно настроената 1,6-литров блок в наскоро разкрития Peugeot RCZ R.
Захранването се изпраща на предните колела през усилена шестстепенна ръчна скоростна кутия и диференциал с ограничено приплъзване за допълнително сцепление и за да се свали захранването, но Qashqai, използващ същия силови двигател, вероятно ще бъде 4WD. Окачването и управлението на SENTRA е настроено за много по-ангажираща динамична настройка и използва същата високоефективна спирачна система Brembo като спортния автомобил 370Z.
Вътре в Sentra получава типичната обработка на Nismo с кожени и алкантара обвити седалки за кофа Recaro, по -спортен волан и акценти на въглеродни влакна и хромирани тапицерии. Въпреки че просто концепция на този етап Nissan даде силни намеци, че този автомобил ще направи производство в Америка – и можехме да видим двигателя му, участващ в един от другите автомобили в състава на Nissan в близко бъдеще.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top