Повече идеи за Honda EV относно метода

Honda ще въведат редица нови автомобили и камиони за електрическа идея през следващите няколко години, заяви мениджърът на стила на марката Макото Иваки каза на Car Express. EVS ще визуализира бъдещи модели, с различни итерации по пътя.
Новината отговаря на разкриването на новата идея на Honda Sports EV на автомобилното изложение в Токио тази седмица. Електрическият купе визуализира точно как могат да изглеждат електрически спортни автомобили и камиони на Honda, но японската марка не е осигурила твърд ангажимент, когато ще стартира продуцентски дизайн.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

• Идеята на Honda Sports EV разкри в Токио
Независимо от това, той ще се присъедини към много по-EV идеи за идеи, както Иваки-сан каза на Car Express: „Не мога да ви кажа точния срок, но ще има много повече EV концепции.“
Първият EV на Honda ще се представи в Европа през 2019 г., както и ще се основава на идеята на Metropolitan EV Supermini, която дебютира на автомобилното изложение във Франкфурт през септември. Иваки-сан ни каза, че целта на екипа му е да опита, както и да получи идеята в производството без многобройни промени в стила.
„Опитвам се да прехвърля този стил 100 на сто, но някои подробности ще изглеждат различно“, каза Иваки-сан. „Предизвикателно е точно да се посочи как точно ще се променят детайлите.
„Но размерът на тялото ще бъде практически точно същият [като концепцията], както и ние ще направим предната да се справи с приятелски настроени, така че хората да се чувстват привързани. Стилът на фаровете ще направи този израз – това е лесен дизайн; Опитваме се да запазим простотата. ”
Понастоящем Honda не предлага никакъв вид чисти-EV в Европа, въпреки че през 2018 г. се предстои хибридна версия на предстоящия CR-V.
Искате ли да видите много повече от EV концепциите на Honda? Кажете ни в какво вярвате в областта на коментарите по -долу!

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top