New Renault 5 Electric Automobile, проверен за производство през 2024 г.

Съживеният Electric Hatchback Renault 5 се появи на тазгодишното моториново изложение в Мюнхен в прототип, заедно с оригиналните си братя и сестри от 70 -те и 80 -те, с френската марка Потвърждавайки, че ще доведе до увеличаване на производствения автомобил през 2024 г.
Съживената винтидж икона ще влезе в производството през 2024 г. като първото превозно средство, базирано на новата платформа на CMF-BEV на Renault-Nissan Alliance, която е специално проектирана за по-малки електрически превозни средства.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Renault заявява, че новата платформа може да бъде от съществено значение за отключването на бюджетни малки електрически автомобили, като шефовете декларират, че 5-те ще струват около 33 на сто по-малко от сегашния Zoe.

Нова концепция Renault Air4, която ще бъде изложена на 26 ноември

Говорейки пред CAR Express на автомобилното изложение в Мюнхен, изпълнителният вицепрезидент на Renault по инженерство, Жил Льо Борн, ни каза, че „това ще бъде истински бюджетен автомобил. Трябва да сме в разнообразието между 20 000-25 000 евро (около 17 200 до 21 500 британски лири), но все пак да сме печеливши. Това е предизвикателството. ”
Не е премахване, ако тази сравнително ниска цена на разходите включва някакви правителствени стимули, но за да се постави в перспектива, тази начална цифра е за точно същия вид пари, които бихте похарчили за сравнително размери, бензиново-захранваща Ford Fiesta или Volkswagen Polo Polo .
Renault заявява, че новата му платформа за CMF-BEV за малки автомобили и камиони ще даде на евентуалния модел на производство на R5 разнообразие от 400 км (249 мили).

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top