Uncategorized

„Jayne Snow призовава автомобилистите да не плащат, когато погрешно са обвинени“

, ако справедливостта, както и честната игра, все още означават нещо в съвременната Великобритания, ние, автомобилистите изискват нови разпоредби, предлагащи американска сигурност, както и плащане от измамници в личното, колкото е толкова лично, като лично, толкова толкова толкова, колкото и личните, толкова лични като лични, както лични както и публичните сектори.
На фронта на автомобилния паркинг е необходим „закон на Джейн“ – както и ето защо. Безброй шофьори продължават да се жертват, както и впоследствие да бъдат глобени при използването на земя, принадлежащи на предприемачи или регионални органи.
Реклама – Статията продължава по -долу

Джейн Сноу, на 25 години, съвсем наскоро плати, за да остави колите и камионите си в среден размер в залива на Съвета, не я преодоля времето, но все пак получи билет. Точно как така? Абсурдно, Съветът на Medway ефективно твърди, че нейното превозно средство – само четири, както и малко метра – е било толкова дълго. За това „престъпление“ тя отправи глоба в размер на 75 британски лири.
• Шофьорите се удрят с глоби за „поливане на очи“ от лични фирми за автомобилно паркиране
Но обвиняемият в крайна сметка беше обвинителят. Тя информира регионалната власт, че колите и камионите й не са толкова добри, но заливите му са толкова кратки. Г -жа Сноу се върна на мястото на предполагаемото й престъпление, определи залива, след което каза на експертите по авто паркиране на съвета нещо друго, което на пръв поглед не разбираха – заливът, който заемаше плюс други, съседни на него, както и все пак са по -малко от от които Дълъг 3,5 м. Това ги прави законно приемливи за малкия брой мъдри (или подобни) градски руни във Великобритания, но не и за десетките милиони други ежедневни автомобили и камиони, които ние автомобилистите използваме.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top