Uncategorized

Нов E-Relay на Citroen в продажба 2021 с диапазон от 139 мили

изцяло електрическата E-Relay Citroen се продава във Великобритания сега, на цена от 49 335 британски лири, включително правителствения приставка на ван Грант.
Сега всеки модел в търговската гама на френската фирма има електрическа опция, давайки съперници на Citroen за всичко-от изцяло новия Renault Kangoo до Esprinter Mercedes.

Топ 10 най -добри Vans Big Panel 2022

Citroen E-Relay споделя своите механични продукти с E-Boxer Peugeot. Той се предлага със същия избор на батерии и електрически двигател, задвижващ предните колела, развиващ се 121bhp и 350nm въртящ момент. Това е достатъчно, за да изтеглите максимален полезен товар от 1150 кг и да достигнете максимална скорост от 75mph.
Реклама – Статията продължава по -долу

Моделът на входно ниво се захранва от 37kWh батерия, който осигурява максимален обхват от 73 мили. Въпреки това, за допълнителни 5750 британски лири купувачите могат да надстроят до батерия със 70kWh, която увеличава максималния обхват на микробуса до 139 мили.
И двете опции поддържат трифазно зареждане на тип 2 като стандарт. Използвайки 22kW стена, по -малката батерия може да бъде напълно презаредена за шест часа, докато по -голямото устройство отнема 12. Когато е свързано с бързо зарядно устройство от 50kW, и двата варианта ще придобият 80 -процентово презареждане за около час.
В конвенционалната си форма E-RELAS е триместен микробус с дължина 5,413 мм. Въпреки това, Citroen предлага и два по -дълги стила на тялото (с размери 5,998 мм и 6,363 мм), модел на кабината на шасито и микробус с прозорец с допълнителен ред седалки отзад.
Моделите L3 са на цена от 55 085 британски лири, докато най -големите варианти на L4 започват от £ 59,225. Ванът на прозореца се предлага изключително с дължина на тялото L4 и има начална цена от 59 750 паунда. Моделите на шасито CAB се предлагат само в L3 и са на цена от 52 010 паунда. Всички тези цифри включват правителствения пакет за финансова подкрепа.
Най -големият панелен ван на Load Bay има капацитет от 15 кубически метра и е достатъчно дълъг, за да пренася предмети с размери до 4,070 мм. И двете фигури [са идентични с] релето на дизела Citroen, тъй като батерията е монтирана под пода на микробуса.
E-RELAY се предлага само в спецификацията на Citroen Enterprise, която се предлага като конвенционална със сензори за паркиране на задните превозни средства, алармена система, климатик и пет-инчов екран за развлечение с DAB радио и вградена сателитна навигация.

Ръчната зъбна пръчка на дизеловия микробус е заменена за автоматичен селектор за предавка на бутона, с опции за шофиране, неутрално и обратно. Citroen също е монтирал специализирано огледало за обратно виждане, което показва останалото ниво и обхват на заряда на батерията на микробуса.
Какво трябва да победи новият E-Relay Citroen? Вижте нашия списък с най -добрите електрически микробуси в продажба сега …

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top