Шест метода F1 наистина подпомага стила на следващото ви превозно средство

„Формула 1 породи превозните средства на утрешния ден“ е там с манията на футбола с „Промяна на игри“ като един от многото уморителни клише в спорта. Въпреки това Mercedes заявява, че благодарение на строгата нова ефективност, както и на разпоредбите за разходите, това вече не е така. Ето как точно новите насоки най-накрая преместиха технологията за превозни средства на състезанието на пътя на сблъсък, според избраните от 2014 г. за избрани шампиони.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

По -силни, както и по -леки материали
„Пътните превозни средства са около 20 години зад F1 по отношение на строителството“, заявява Ян Крюгер – Advanced Engineering Biw, Daimler AG. „Алуминиевата възраст във F1 приключи, когато Carbonfibre в крайна сметка беше нещо обичайно, но едва сега алуминият в крайна сметка е типичен в пътните автомобили. Въпреки това инвестираме в по-високо използване на композити: SL има засилен с въглерод Bootlid, както и S63 AMG има кладенец за въглеродни резервни колела “. Mercedes заявява, че смесена напитка от метали с висока якост, както и подсилена с въглерод пластмаса, скоро ще бъде приетата норма в ежедневните автомобили.
По-добри масла, подобряване на системите за стоп-старт
„Старият F1 V8 е загубил 18 на сто от енергийното си производство на триене“, обяснява д -р Пол Крофтс, ръководител на инженерството на материали в Mercedes AMG с висока производителност силовите усилвания. „С V6 имаме това до 15 на сто. Тъй като 2010 г. Mercedes създаде 50 нови високоефективни масла “. Уроците от тези смазочни материали могат да подобрят работата на системите за стоп-старт, рестартиращи мразовити двигатели, според експерти.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top