BMW X4 M: Първите шпионски снимки на новото изпълнение Coupe-SUV

BMW се подготвя да следва новосъздадения X3 с освежена версия на своето „купе“-и сега нашите шпионски фотографи са уловили доказателствата, че Немската марка работи върху високоефективна версия на този автомобил, X4 M.
Това ще бъде първият X4, който ще получи пълната обработка от дивизията на BMW-въпреки че механичният състав на автомобила вероятно ще се придържа от този на X3 M. под капака, вероятно има едно турбокомпресор 3.0- 3,0- 3,0- 3,0- 3,0- 3,0- 3,0- 3,0-3,0-3,0- 3,0-,0- ЛИТОН ПРАВЕН ШЕСТВЕН БЕЗПЛАТНА ДВИГАТЕЛ, произвеждащ навсякъде между 425 к.с. и 445 к.с. Това ще бъде предавано на пътя през задвижване на всички колела и конфигурация на окачване на окачване, с двойни кости на желания отпред и много линк настройка отзад.
Реклама – Статията продължава по -долу

• Най -добри кросоувъри и малки SUV в продажба
Шпионските снимки се правят по време на зимните тестове, тъй като BMW усъвършенства термичното управление на X4 M. Като такъв е вероятно, че автомобилът, показан по-горе, разполага с дизайн на спецификация на производството на предни и задни брони. На външния ръб на предната броня има дълбоки въздух, докато дори и в по -екстремни M спецификации, задната част показва по -горен дизайн от изходящия X4, с по -напълно интегриран профил, който съкращава видимия заден надвес.
Въпреки това няма грешки в четворните опашки отзад, нито значителните лети джанти (вероятно 21 инча), покриващи значителни кръстосани спирачни дискове.
BMW се съпротивлява на по -бързи версии на по -малките си SUV за известно време. Въпреки това се казва, че множеството горещи малки SUV от харесванията на Audi и Mercedes-Benz са убедили BMW, че това е област на пазара, която вече не е в състояние да игнорира.
9
За нашата adsclose тази реклама

Все още няма дата на продажбата за X4 M. Въпреки това, не бихме очаквали той да пристигне в дилъри до края на годината най-рано-може би с публичен дебют през есента, преди продажбите, започващи преди пролет 2019 . X3 m ще ни даде преглед на механичните компоненти на автомобила, тъй като той трябва да пристигне около шест месеца по -рано.
Интересувате ли се от бързи SUV? След това погледнете най -бързите SUV в света.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top